Forum ile ilgili değendirmelerim

C Çevrimdışı

Cemil47

Aktif Üye
20 Ocak 2020
308
64
Forumu incelediğimde beyendim güzel konular var ama beyenmediğim teksey usta olmiyan elektronik bir forum olduğuna güre bakal manav camcı bakıyorum burda cirit atıyor burda ne aradını gerçekten beni şaşırtıyor hoşta bulamadım mademki elektronikçiler bilgi paylaşim forumu olduğu için elektronikçi dışında kimse girmemesi lazım ama bakıyorum forum çorba gibi herkes kafadan bir şey yazmiş atiyorda atıyor degerli yüneticilerimden bunlara bir son vermesini istiyorum forumu daha verimli bir forum hala getirirse inaninki mükemel bir forum olacak bu benim kendim fikrimdir elektronik usta arkadşlarımıza bol şans diliyorum

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Hayatımız sadece elektrik elektronik teknolojiden ibaret değil bizler burda yeri geliyor normal sohbette ediyoruz birbirimize fikir alışverişinde bulunuyoruz ve olabildiğince herkese ücretsiz destek olmaya çalışıyoruz kimse geri kalacak diye bişey yok kimse doğuştan usta değil elbette ufak tefek konu açıp birşeyler öğrenme danışma olacak her forumda olacak şeyler bunlar.:ok

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
C Cemil47 burası tavsiye formudur.
Bebek mamasından, çamaşır makinesine - sağlık sorunundan - elektronik eşyaya kadar, her konuda; yardım alabilir yardım edebilir.
daha öncede bu konuda bir mesajınız vardı. aynı şeyleri tekrarladım. örneği ; link

Eğer beğenmiyor yada işinize gelmiyorsa sağ en üst kısımda çıkış butonu bulunmaktadır. Farklı forum siteleri ile biz Tavsiye Forumunu karıştırmayınız.
sizin saç kurutma makinesini bile son kullanıcı sayesinde onardığınızı unutmayınız :ok

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,960
Böyle bir kanıya varmış olmanız üzücü. Bence bir süre daha takılın forumda, diğer forumlardan farkını hissedeceksiniz.
Burası ücretini ödediğiniz bir platform değil ki, kimse gelip anında yardımcı olsun.
Herkes müsait olduğu kadar vaktini ayırıyor foruma işte.

C Çevrimdışı

Cemil47

Aktif Üye
20 Ocak 2020
308
64
C Cemil47 burası tavsiye formudur.
Bebek mamasından, çamaşır makinesine - sağlık sorunundan - elektronik eşyaya kadar her konuda herkes istediği konuda yardım alabilir yardım edebilir.
daha öncede bu konuda bir mesajınız vardı. aynı şeyleri tekrarladım. örneği ; link

Eğer beğenmiyor yada işinize gelmiyorsa sağ en üst kısımda çıkış butonu bulunmaktadır. Farklı forum siteleri ile biz Tavsiye Forumunu karıştırmayınız.
sizin saç kurutma makinesini bile son kullanıcı sayesinde onardığınızı unutmayınız :ok
Hayır beyenmedim demek söz konusu olmadı efendim ben sdece kendi gürüşümü anlatim beni yazdıklarıımı yanlış anladınız sanırim kolay gelsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Böyle bir kanıya varmış olmanız üzücü. Bence bir süre daha takılın forumda, diğer forumlardan farkını hissedeceksiniz.
Burası ücretini ödediğiniz bir platform değil ki, kimse gelip anında yardımcı olsun.
Herkes müsait olduğu kadar vaktini ayırıyor foruma işte.
Umut bey düşünce fikrini yazmak günahmı beyenmesem zaten iptal ederdim veyahuta üye olmazdım beni anlatıklarım beyenmedim anlamına süylemedim lutfen yapmayıniz ssdece fikrimi dile getirdim fikrimi beyenirmisiniz beyenmesiniz o size kalmış bişey zaten kimseyi üzcek eleştirmek bir hakımda yok sade bir öneriydi

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Burası elektronik forumu değil, foruma girdiğinizde biraz aşağılara inmenizi tavsiye ederim orada bilgisayardan spora, cep telefonundan internet sağlayıcılara, oyundan motorlu araçlara, sağlıktan sinemaya onlarca konu başlığı var, bugün belki yeterince aktif kullanılmıyor olabilir diğer bölümler ama zamanla oralar da kendisine bir kitle oluşturacaktır. Bulunduğumuz yer 20 yıla varan forum deneyimimde gördüğüm en düzgün yer, umuyorum daha da güzel yerlere gelecektir.

sanko86 Çevrimdışı

sanko86 

Süper Üye
28 Ocak 2020
1,377
38
C Cemil47 kimse sizi üzmek ya da kırmak adına mesajlar yazmıyor.Burada farkına varmanızı istediğimiz olay forumun en bilgilisinden en konuya uzak olanına kadar herkesin birbirine bir katkısının olabileceği bir platform olduğunu anlatmak.

Forum içindeki her birey kendi adına çok değerli.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hayır beyenmedim demek söz konusu olmadı efendim ben sdece kendi gürüşümü anlatim beni yazdıklarıımı yanlış anladınız sanırim kolay gelsin

Ben bu foruma üye olarak başladım, sebepsiz- kazançsız-yerli-yersiz-ailemden vakit ayırıp-iş saatlerimden vakit ayırıp burada emek vermeye çalışıyorum. Bunu sadece ben değil emin ol ki bütün forum üyeleri bunu yapıyor.
ben buradan tek tek etiket yapmak istemeden herkesi belirteyim. Kimisi bana burada abilik, kimisi kardeşlik, kimisi mama nasıl yapılır, kimisi eprom nasıl yazılır, kimisi gardolabımın boya atmasının sebebi, kimisi aile sorunlarını, kimisi iş sorunlarını, kimisi virüsten nasıl korunulur, kimisi benzine gelen indirim, kimisi kendi alışveriş indirim kuponunu paylaştı bu forumda ve sayamadığım binlerce durum.
daha önceki mesajımda belirttiğim gibi burası Elektronik forum değil Tavsiye forumu yani sadece elektronik ile ilgilenen forum var adres verebilriim :) ama senden kartfvizit - vergi levhası - iş yeri resimlerini isteyip üye eder :)

C Çevrimdışı

Cemil47

Aktif Üye
20 Ocak 2020
308
64
C Cemil47 kimse sizi üzmek ya da kırmak adına mesajlar yazmıyor.Burada farkına varmanızı istediğimiz olay forumun en bilgilisinden en konuya uzak olanına kadar herkesin birbirine bir katkısının olabileceği bir platform olduğunu anlatmak.

Forum içindeki her birey kendi adına çok değerli.
Tşk ederim efendim anlayışinizdan dolayı

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Bir konu hakkında, "beyenmedim" görüşünüzü yazmanız ne kadar normal ve hoş görülü karşılanması gerekiyorsa (ki öyle olmuş), bu görüşünüze karşı oluşturulan haklı ve gerçek eleştirileri de sizin hoş görülü karşılamanız veya saygı duymanız forum felsefesi gereğidir...

* * *

Forumun adı ve içeriği "elektronik tavsiye forumu" olsaydı sonuna kadar haklısınız derdim. Ama burası genel kapsamlı tavsiye forumu, üstteki paragrafta yazdıklarım bile bu genellemenin içine giriyor mesela.

Saygılar, keyifli forumlar.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Takıntı düzeyinde olmasa da Türkçe konusunda dikkatli davranılması gerektiği konusunu vurgulayarak ben de öncelikle yazı tarzınızı beğenmediğimi belirterek başlamak isterim.

Forumda siyaset gören "Siyaset istemiyorum " beyanında bulunma hakkına sahip olduğu kadar sizin de elbette beğenmediğiniz hususları dile getirme hakkınız var lakin tespitleriniz hatalı.

Mesela geçen gün ofisime bir saksı bitlisi almak istedim ve forumumuzda bulunan botanik bölümünde sorarak arkadaşlardan tavsiye istedim.

Araba almak istedim ve Citroen mi Palio mu diye arkadaşlarıma danıştım, palio da karar kıldık ve aldım.

Çocuğu pişik olan krem sorar, aşık olan fikir sorar, bunalıma giren gelip sohbet eder, hasta olan arkadaşımızı sadece yazarak değil arayarak hal hatır sorar şifa dileriz.

Hal böyle iken bizleri, rek amaçları reklam gelirlerine yönelik gizli bilgi mecraları ile karıştırmanız ciddi anlamda bizi iyi analiz edememiş olduğunuzu gösteriyor.

Burası halkın mecrası, usta da gelir, vatandaş da gelir, mühendis de gelir yani dileyen herkes burada kendisine bir şey bulmuş ve bir şey katmıştır.

Bazen;
Siyaseten anlaşamayız ama insanlıkta buluşuruz. Fikren anlaşamayız ama insanlıkta buluşuruz.
Zevkler de anlaşamayız ama yine ne olursa olsun insanlıkta buluşuruz.

Netice itibariyle bizde yazdığı için üyelerini silen forumlardan değiliz, kapalı kapılar arkasında dedikodu üreten forumlardan değiliz, bilgi paylaşmak için çıkar elde etme şartı koşan forumlardan değiliz.

Zaten burası elektronikçiler forumu değil, halkın mecrasında elektronikçi, kasap,manav,bakkal,çöpçü,mühendis,doktor,taksi şoförü ve kim olursa olsun herkes yazabilir, her zaman da yazabiliyor olacaktır.

Saygı ile.

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
624
Forumların asıl amacı (Gerçi bazıları bunu hiçbir zaman anlayamadı) bilgiyi karşılıksız paylaşmaktır. Yıllardır bir çok forumda üyeliği olan bir kullanıcıyım, forumlarda ki bilgiler sayesinde çok şey öğrendim öğrenmeye de devam ediyorum. Zamanla öğrendiklerimide yine forumlarda paylaşıyorum. Kullanıcıların forumlara üye olma amacı zaten birşeyler öğrenebilmek, sizin dediğiniz gibi sadece elektronikçilere özel bir forum olsaydı, bilgi karşılıksız değil ücretli olurdu.

Bahsettiğiniz şekilde forumlar var ve Malesef belli başlı kişilerin kendi başlarına çalıp oynadıkları, kendilerini dış dünyaya kapattıkları bir oluşumdan öteye gidemiyorlar.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Beyler bu arkadaşın sanırım asıl derdi başka!
belki bir şeylere kafası takıldı da böyle bir giriş yaptı,ona tavsiyem yetkili bir yöneticiye özel msg atarak daha net bir anlatımla
derdini söylesin veya belki birilerinden gıcık kapmıştır ki bu olabilir,bunu da dile getirsin,her şeyi açık seçik yazsın

yok bu kadar derin mevzular değilse,kafasına takılan şeyler o zaman unutun gitsin,herkesin bir dünya derdi var yaw
bilinmiyor işte

Geri
Üst Alt