I
ibrahimykr
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bu eklenen tüm eklentileri aylar öncesinde siteme kurmuştum. Eklentilerin langues kısmından tr çevirisi yaparsanız daha hoş olur.
Metin renkleri tam beyaz değilMerhaba,
Dark modu bence de ihtiyaç bir çok kullanıcı için, iyi düşünmüşsünüz, fakat dark modu tam dark olamamış gibi ? madem düzenleme devam ediyor, zemini ve mesaj kısımlarını biraz daha siyaha yakın yaparsanız kontrast daha iyi olur, beyazlar daha bir patlar.. kişiye özel tasarım varsa zeminin tek renk olması tercihimdir? birde şu hareketli smileylerde sorun var, kenarları beyaz kalmış, temizlemek mümkün mü bilmiyorum
Ingilizce gördüğünüz alanları belirtirsenBu eklenen tüm eklentileri aylar öncesinde siteme kurmuştum. Eklentilerin langues kısmından tr çevirisi yaparsanız daha hoş olur.
yoo bence metin renkleri güzel, sadece arka planın, belki birazda mesaj yazılan kısmın (avatarın olduğu kısım) koyu olması daha iyi olabilir. Ben beğendim, hoşume gitmeyen arka zemin, gündüz modunda da gece modunda daMetin renkleri tam beyaz değil
Gözü yormaması için bu tonu seçtim
Beğenmedim derseniz değişiklik yapabilirim
giflerdeki cerceve beyazliğina yapacak birşey yok
aslinda var ama çok zahmetli hepsini cs elden geçirmek gerekli.
helal olsun başkan. secımlere adaylıgını koy oy verekGece-Gündüz arasında hızlı geçiş için üst kısma buton eklendi.
Şuan hiç birini test etmedim bu eklentiler İngilizceydi denk gelirsem söylerim gerekirse ben de çeviri yapabilirim. Script çevirisi yapıyordum zamanındaIngilizce gördüğünüz alanları belirtirsen
müsait zamanda çevirisini yaparım.
Düzenleme limiti günlüktür.Düzeltme engelini kaldırın
Süpergede yanlış torba linkini düzeteyim dedim 3 hakkımı doldurmuşum????ne zanam ?
2,3 defa olsa daha iyi olabilirdi. Mesajı silmeyi engelleyebilirsinizDüzenleme limiti günlüktür.
her 24 saatte yenilenir.
çok fazla mesaj duzelemeye izin verdiğimizde
bu seferde yazdığı tüm mesajları silen kişilerle karşılaşıyoruz.
Mesaja duzenleme sayisi her grupta kademeli sekilde artmakta.2,3 defa olsa daha iyi olabilirdi. Mesajı silmeyi engelleyebilirsiniz
Tamam işte en son ne zaman yaptım size sormalı bana göre 1 hafta önce yaptımDüzenleme limiti günlüktür.
her 24 saatte yenilenir.
çok fazla mesaj duzelemeye izin verdiğimizde
bu seferde yazdığı tüm mesajları silen kişilerle karşılaşıyoruz.
yaptığın tüm düzenlemeler profilinde kayıtlı sekilde 6 ay boyunca saklanır.Tamam işte en son ne zaman yaptım size sormalı bana göre 1 hafta önce yaptım
Peki bu günlük nasıl oluyor?
Kendimi bildim bileli bronz üyeyim2,3 defa olsa daha iyi olabilirdi. Mesajı silmeyi engelleyebilirsiniz