Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,123
caylakpenguen hocamla o günler gelmedenBu server'ın da yetersiz kalacağı günleri görmek dileğiyle.
Kolları şimdiden sıvadık
Yük dengeleme testleri yapıyoruz.
caylakpenguen hocamla o günler gelmedenBu server'ın da yetersiz kalacağı günleri görmek dileğiyle.
Testler başarılı gidiyor ahmet ,yakın takipteyim ,yarın arayacağım çaylağı ,köydeyiz 3 günlüğüne geldik ,hanımın telden giriyorum internete
Ben biraz daha işin donanım boyutuyla ilgileniyorum pek anlamam o konulardan ama forumun şu ana kadarki gördüğüm stabilite tarihiyle ileride bir problem olacağını sanmıyorum. Maşallah çok iyi yönetiyorsunuz, arada ufak tefek hatalar, kısa süreli problemler tabiki kabul edilebilir ancak hiç öyle büyük bir kesinti görmedim ben üye olduğum sürede.
Dil düzenlemesi yapıldı. Tespit ettiğiniz dil,imla hatalarını bizim paylaşmayı unutmayın.Herkese iyi aksamlar
Forum yazılımımız
2.2.2 sürümüne güncellenmiştir.
Ufak tefek dil düzenlemesi gerekmekte
(Aksilik olmazsa bu gece düzenleme yapacağım)
Tüm özellikleri faal şekilde kullanılmaya devam edebilirsiniz.
Masaüstü sürümde mevcut mobildeAdminim altda ki sayfa değiştirme butonu sayfanın başınada eklenebilir mi
İyi olur valla, konu içinde ileri geri sayfaları çevirirken pratik olurMasaüstü sürümde mevcut mobilde
Varsayılan olarak gizli
Ufak bir düzenlemeyle gösterebiliriz.
Herkese iyi aksamlar
Forum yazılımımız
2.2.2 sürümüne güncellenmiştir.
Ufak tefek dil düzenlemesi gerekmekte
(Aksilik olmazsa bu gece düzenleme yapacağım)
Tüm özellikleri faal şekilde kullanılmaya devam edebilirsiniz.
Gerekli düzenleme yapıldı.Adminim altda ki sayfa değiştirme butonu sayfanın başınada eklenebilir mi
Teşekkürler hocam güzel olduGerekli düzenleme yapıldı.
Kontrol edebilirsiniz.
El ve göz emeğinize sağlık ikigözüm:Teşekkürler hocam güzel oldu
Hayırlı olsun.Arkadaşlar sunucu tarafında yapılması gereken işler nedeniyle erişimi kısa süreliğe kestim.
Gerekli düzenlemeler yapılmıştır. İyi Forumlar