flash dump

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mugetsu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

program şöyle elimde basit bir Ch341a cihaz var onla bin doysa seklinde atiyorum cihazi yeni aldım zaten tv tam sorunu da anlamadim gerci video atacam da buraya atilmiyor abi nand flash saniyorum abi
ch341a ile nand flash yazılmaz sadece eprom ve spi yazar.ekteki resimde görünen programlayıcı tipinde olması lazım nand yazmak için

TSOP48_B.bmp

Yazmak derken abi anakart a entegreye yazalim atiyorum sadece olayi detayli şekilde bilmiyorum attiğin resim deki cihaz o alırsak tam olarak yazilim aranmıyoruz muyuz kendi mi yaziyor bu cihaz

Yazmak derken abi anakart a entegreye yazalim atiyorum sadece olayi detayli şekilde bilmiyorum attiğin resim deki cihaz o alırsak tam olarak yazilim aranmıyoruz muyuz kendi mi yaziyor bu cihaz
RESİMDE İŞİARETLİ OLAN FLASH ENTEGRESİ SÖKÜLÜP TEKRAR NANDFLASH DOSYASI YÜKLENECEK
MAIN.jpg

Bana mail adresini atar misin abi

Bana 42PF8231 Terranova 3D U10 SPI Flash Dump u lazım. Ücreti neyse öderim.
@jacabojacabo

Cihazdaki problem nedir .
Cihaza yanlışlıkla 2m lim SPI yükledim. Uctu. SPI nın 2 ci 1mblik kısmındaki verileride silmiş oldum. Yükleme yaptıktan sonra cihaz 1 kere açılıyor. Bidaha acılmıyor. Bu flashın dump u lazım.

Cihaza yanlışlıkla 2m lim SPI yükledim. Uctu. SPI nın 2 ci 1mblik kısmındaki verileride silmiş oldum. Yükleme yaptıktan sonra cihaz 1 kere açılıyor. Bidaha acılmıyor. Bu flashın dump u lazım.
seri no yazarmısın

Geri
Üst Alt