Flash bellek ile video izlerken karıncalanma sorunu

Cegero Çevrimdışı

Cegero

Aktif Üye
27 Şub 2021
156
23
Merhaba İyi Forumlar Herkese Kuzenim 1 2 Ay Evlendi Ve Düğün Videolarını Bir Flaşa Koydu İzlemek İçin televizyona takınca ilk günde bir sorun çıkmadı 2 gün başka misafirleri gelip İzlemek istediğinde Düğün Videoları Karıncalanmis Donup Duruyordu Bu sorun neyle ilgili anlamadım düğün videolarında mi sıkıntı var yoksa flaş bellektemi sorun var bazı bilgisayarcilara götürdüğünde bazıları bu flaşta güvenlik var o yüzden oluyor dediler bazılarıda bu flaş bozuk sıkıntılı bir flaş dediler kafam karıştı ne yapacağımı bilemiyorum artık yardımcı olursanız sevinirim

IMG_20240807_151208_642.jpg

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,960
Aynı usb yi bilgisayara takın ve oynatın bakalım. Resim işleme veya depolamanın hızından dolayı olabilir. Ya da CODEC sorunu da olabilir. TV Android ise farklı oynatıcı deneyin. BS Player, VLC vs.

Cegero Çevrimdışı

Cegero

Aktif Üye
27 Şub 2021
156
23
Aynı usb yi bilgisayara takın ve oynatın bakalım. Resim işleme veya depolamanın hızından dolayı olabilir. Ya da CODEC sorunu da olabilir. TV Android ise farklı oynatıcı deneyin. BS Player, VLC vs.
Deneyip haber veririm size hocamda televizyondada karıncalanma oluyor

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Düğün videosu haricinde başka bir video veya klip deneyin sorun devam ederse başka flash bellek ile deneyin flash belleğin veri aktarım hızı da etkiler.

Cegero Çevrimdışı

Cegero

Aktif Üye
27 Şub 2021
156
23
Harici harddisk ile izleyin derim, hız konusunda en temiz çözüm.
Hocam o şekil değil bahsettiğim konu şöyle düğün oldu düğün salonu sahibi bir tane flaş bellek getirin dedi bizde götürdük videoları atmak için tamam dedik götürdük attı eve geldik ilk başta televizyona taktık bir sorun yoktu 2 gün misafirler geldi izlemek istiyoruz dediler izletmek istediğimizde videoda karıncalanma vardı

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,960
Hocam o şekil değil bahsettiğim konu şöyle düğün oldu düğün salonu sahibi bir tane flaş bellek getirin dedi bizde götürdük videoları atmak için tamam dedik götürdük attı eve geldik ilk başta televizyona taktık bir sorun yoktu 2 gün misafirler geldi izlemek istiyoruz dediler izletmek istediğimizde videoda karıncalanma vardı
Anlık render sorunu da olabilir.
Ya da USB bellek ısınmıştır yavaşlamıştır vs.
Aynı videoyu PC de oynatmayı deneyin, usb bellek üstünden.

Cegero Çevrimdışı

Cegero

Aktif Üye
27 Şub 2021
156
23
Anlık render sorunu da olabilir.
Ya da USB bellek ısınmıştır yavaşlamıştır vs.
Aynı videoyu PC de oynatmayı deneyin, usb bellek üstünden.
Farklı bilgisayardanda denedim aynı bilgisayardanda denedim aynı düğün sahibine tekrar Flaşa atmasını istedim daha sağlıklı olsun

Geri
Üst Alt