Finlux 50 fx4000f

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Finlux 50 fx4000f TV kullanıyorum. Boş bir tv fakat ben cok memnunum. Sunny 14600 ile muazzam bir görüntü kalitesi mevcut. Yakinda Android box alıp akıllı tv ye donusturucem.Merak ettigim bu tv hangi paneli kullanıyor. 4725 den birşeye ulasamadim....

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Ado hocam bilir onu.

Ancak TV'nin arkasında veya kutusunda yazan S/N kodunu ve VPAZ ile başlayan kodu vermeniz gerekir.

TV box olarak Xiaomi Mi Box 4K tavsiye ederim. Global versiyonunu alırsanız Türkçe destekli gelir.

Forumumuzda incelemesi mevcut. Güzel, hızlı bir cihazmış.

İncelemeye bakmak için buraya tıklayın

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Cvp: Finlux 50 fx4000f

Ado' Alıntı:
@tkartal kardeşim üründe kullanılan panel CMO dur ve SAMSUNG dan daha başarılı olduğunu iddia ettiğim bir paneldir :ok:

Samsung LG beklerken CMO  İlk defa duyuyorum. Fakst siz samsung dan üstün dediğiniz icin sevindim.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45

Umut Barış' Alıntı:
Ado hocam bilir onu.

Ancak TV'nin arkasında veya kutusunda yazan S/N kodunu ve VPAZ ile başlayan kodu vermeniz gerekir.

TV box olarak Xiaomi Mi Box 4K tavsiye ederim. Global versiyonunu alırsanız Türkçe destekli gelir.

Evet ado hocam panel hakkında Bilgi verdi.
Bu cihazi dun akşam Tekno seyir de izledim.valla kafama yattı on numara. Teşekkür ederim

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

tkartal' Alıntı:
Ado' Alıntı:
@tkartal kardeşim üründe kullanılan panel CMO dur ve SAMSUNG dan daha başarılı olduğunu iddia ettiğim bir paneldir :ok:

Samsung LG beklerken CMO  İlk defa duyuyorum. Fakst siz samsung dan üstün dediğiniz icin sevindim.

CMO panel, bu bilgiyi kimselere vermeseler de, LG tv lerin bazı modellerinde de kullanılmış bir paneldir :ok:

İçiniz rahat olsun CMO panel konusunda. Defalarca ama defalarca ikisini yan yana kıyaslamış birisi olarak CMO nun başarısını savunurum :ok:

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
tkartal' Alıntı:
Umut Barış' Alıntı:
Ado hocam bilir onu.

Evet ado hocam panel hakkında Bilgi verdi.
Bu cihazi dun akşam Tekno seyir de izledim.valla kafama yattı on numara. Teşekkür ederim

Xiaomi Android cihazlarda (TV Box, Telefon) iyi işler yapıyor.
Malzeme kalitesi de iyi.
Android cihaz dışında da ürünler üretiyor.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45

Ado' Alıntı:
tkartal' Alıntı:

CMO panel, bu bilgiyi kimselere vermeseler de, LG tv lerin bazı modellerinde de kullanılmış bir paneldir :ok:

İçiniz rahat olsun CMO panel konusunda. Defalarca ama defalarca ikisini yan yana kıyaslamış birisi olarak CMO nun başarısını savunurum :ok:

Memnun oldum fakat ben yinede seri no atıyorum . Şimdiden teşekkür ederim 

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

tkartal' Alıntı:
Ado' Alıntı:

[font=Raleway, sans-serif]TFT 50 FHD 50HZ ELED CMO V500HJ1-LE

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45

Ado' Alıntı:
tkartal' Alıntı:

Nette çok araştırdım fakat herhangi bir bilgiye ulaşamadım  Kim üretiyor bu paneli ve ufak bir bilgi verir misiniz mümkünse ? İnsan teknoloji hastası olmaya görsün :) iyi çalışmalar

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

tkartal' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Nette çok araştırdım fakat herhangi bir bilgiye ulaşamadım  Kim üretiyor bu paneli ve ufak bir bilgi verir misiniz mümkünse ? İnsan teknoloji hastası olmaya görsün :) iyi çalışmalar

http://www.chimei.com.tw/en/

Geri
Üst Alt