- 23 Kas 2017
- 20,960
Helenmirren' Alıntı:Umut Barış' Alıntı:Vay anam vay. :sırıtma2:
Noldu :jeo:
Hiç. Gülelim diye dedim. :kosova:
Helenmirren' Alıntı:Umut Barış' Alıntı:Vay anam vay. :sırıtma2:
Noldu :jeo:
Jeopol' Alıntı:bence onu yanlislikla koymuslar.
hic bir yerde izi yok :jeo:
Jeopol' Alıntı:bence onu yanlislikla koymuslar.
hic bir yerde izi yok :jeo:
Helenmirren' Alıntı:Fren hidroliği işareti o
Ado' Alıntı:Helenmirren' Alıntı:Fren hidroliği işareti o
Baktım dolu o :
Helenmirren' Alıntı:Ado' Alıntı:Baktım dolu o :
Başka açıklaması yok :jeo:
Ado' Alıntı:Helenmirren' Alıntı:Başka açıklaması yok :jeo:
Tamam kesin değişim istiyorum o zaman :jeo:
Helenmirren' Alıntı:Ado' Alıntı:Tamam kesin değişim istiyorum o zaman :jeo:
:jeo:
Ado' Alıntı:Helenmirren' Alıntı:
Helen, bir müşteri vardı bundan 6-7 yıl önce bir ürününe değişim istemişti ben de rapor tutmamıştım uygun değil diye.
Adam beni ''Bak kardeşim, ben araba biile değiştirmiş adamım, bu ürünü değiştirtirim'' demişti.
Değiştirtememişti :
Helenmirren' Alıntı:Ado' Alıntı:Helen, bir müşteri vardı bundan 6-7 yıl önce bir ürününe değişim istemişti ben de rapor tutmamıştım uygun değil diye.
Adam beni ''Bak kardeşim, ben araba biile değiştirmiş adamım, bu ürünü değiştirtirim'' demişti.
Değiştirtememişti :
Acımamışsın abi :jeo:
Ado' Alıntı:Helenmirren' Alıntı:Acımamışsın abi :jeo:
Ah be helenim, bir bu tipler bir de ''Sen benim kim olduğumu biliyormusun?'' cular hiç bitmiyor bu ülkede.
Mesleki zorunluluk olarak ömrüm bu sımarık veletlerle geçiyor.
En son bana ''Sen benim kim olduğumu biliyormusun?'' diyen dümbük, XXX belediye başkanının yeğeniymiş. Yine değişen bir şey olmadı :
Helenmirren' Alıntı:Ado' Alıntı:Ah be helenim, bir bu tipler bir de ''Sen benim kim olduğumu biliyormusun?'' cular hiç bitmiyor bu ülkede.
Mesleki zorunluluk olarak ömrüm bu sımarık veletlerle geçiyor.
En son bana ''Sen benim kim olduğumu biliyormusun?'' diyen dümbük, XXX belediye başkanının yeğeniymiş. Yine değişen bir şey olmadı :
Abi valla gerçekten işin zor çünkü bu gibi insanlar sinir sistemini bozar ama sen gayet profesyonel birisin işini nasıl yapacağını çok iyi biliyorsun ben genelde şöyle davranırım herhalde :jeo:
[video=youtube]https://youtu.be/pUsFQGiDQF4[/video]
Klima var televizyon var neye bakıyon dersin abi :Ado' Alıntı:Helenmirren' Alıntı:Abi valla gerçekten işin zor çünkü bu gibi insanlar sinir sistemini bozar ama sen gayet profesyonel birisin işini nasıl yapacağını çok iyi biliyorsun ben genelde şöyle davranırım herhalde :jeo:
[video=youtube]https://youtu.be/pUsFQGiDQF4[/video]
Zuhahahahaha, sorun şu ki bizde sadece kurabiye ve gevrek yok :
Yine de senin çözümü tuttum :jeo: