Fethiye'den Bir Aeronics Geldi Geçti :)

İlteriş Yılmaz Çevrimdışı

İlteriş Yılmaz 

Süper Üye
18 Eyl 2020
698
Bir gün Fethiye'ye A aeronics teşrif eder. Ve bize İnceleriz ofisinden Akdağların zirvesine yol görünür. :hihi

Tabi yemek işleri yine bana kalır. :haha1

Adem Helvacı Adem Helvacı'ya ise fotoğraf çekmek ve anın tadını çıkarmak. :kas

WhatsApp-Image-2022-08-10-at-11.41.29.jpg

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ahahahaha misafir sanatçı gibi davranmak çok güzel oluyor :kiskis

Kardeşim biz yol bilmeyiz iz bilmeyiz, o dağlar bu ovalar şu yaylalar senden sorulur ;)

Aynen forumda çizdiği çizgisi gibi kral bir kardeşimiz olan sevgili A aeronics bu nazik ziyareti ile bizleri çok mutlu etti. Kısa sürdü çünkü biz kazak erkekler olan Okan ve Ben'im içişleri bakanlarımız sinyali çaktı birkaç saat sonra :kop

kendisi sultanlık ile yönetilen sevgili İlteriş Yılmaz İlteriş Yılmaz o esnada ''Nolluyo yaaa'' modunda sağa sola bakıyordu :kiskis

Bekarlık sultanlıktır ama, er geç demokrasiye geçilir 😎

İlteriş Yılmaz 

Süper Üye
18 Eyl 2020
698
Ahahahaha misafir sanatçı gibi davranmak çok güzel oluyor :kiskis

Kardeşim biz yol bilmeyiz iz bilmeyiz, o dağlar bu ovalar şu yaylalar senden sorulur ;)

Aynen forumda çizdiği çizgisi gibi kral bir kardeşimiz olan sevgili A aeronics bu nazik ziyareti ile bizleri çok mutlu etti. Kısa sürdü çünkü biz kazak erkekler olan Okan ve Ben'im içişleri bakanlarımız sinyali çaktı birkaç saat sonra :kop

kendisi sultanlık ile yönetilen sevgili İlteriş Yılmaz İlteriş Yılmaz o esnada ''Nolluyo yaaa'' modunda sağa sola bakıyordu :kiskis

Bekarlık sultanlıktır ama, er geç demokrasiye geçilir 😎

O yolları sana öğrettim yine aynı, bu üzerimize yapıştı anlaşılan :hihi

A Çevrimdışı

aeronics 

Süper Üye
15 Kas 2020
590
45
Tabi tatilde kalk, ye, havuza gir, ye, yat döngüsünden bir hafta buralardan uzak kaldım. Öncelikle misafirperverlikleri için Adem Helvacı Adem Helvacı ve İlteriş Yılmaz İlteriş Yılmaz'a benteşekkür ederim. Ateş almaya gelmiş gibi fazla zaman geçiremeden içişleri bakanlarımız gerekli direktifleri verdi 🤣
Bir sonraki sefere daha hazırlık geleceğim ama 🤣

Bu arada yemekler çok güzeldi İlteriş Yılmaz İlteriş Yılmaz :hihi

İlteriş Yılmaz 

Süper Üye
18 Eyl 2020
698
Tabi tatilde kalk, ye, havuza gir, ye, yat döngüsünden bir hafta buralardan uzak kaldım. Öncelikle misafirperverlikleri için Adem Helvacı Adem Helvacı ve İlteriş Yılmaz İlteriş Yılmaz'a benteşekkür ederim. Ateş almaya gelmiş gibi fazla zaman geçiremeden içişleri bakanlarımız gerekli direktifleri verdi 🤣
Bir sonraki sefere daha hazırlık geleceğim ama 🤣

Bu arada yemekler çok güzeldi İlteriş Yılmaz İlteriş Yılmaz :hihi
Ohh mis gibi tatilini yaptın. Enerjiler doldu. Hadi inşallah bakalım. Afiyet bal şeker olsun 😄

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Geri
Üst Alt