teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,102
- 65
Hımmm, tamam hadi affettim ,bir daha olmasınsana demeden önce almıştım dedikten sonra almam![]()

Hımmm, tamam hadi affettim ,bir daha olmasınsana demeden önce almıştım dedikten sonra almam![]()
Kasa pc - Casper
2006 Model pc alındığı dönemde XP yüklüydü sonrasında Windows 7 yüklemiştim ram takviyesi ile halen işimizi görüyor.Bu marka kasa daha varmı ki , merak ettim doğrusu ,neredeyse benimle bir(dir)![]()
Eh ,anlamıştım zaten,ondan "benimle bir" dedim2006 Model pc alındığı dönemde XP yüklüydü sonrasında Windows 7 yüklemiştim ram takviyesi ile halen işimizi görüyor.![]()
Çift hdd var diğerine de Ubuntu işletim sistemi kurmuştum gayet kullanışlıydı. Bir süre sonra sade win7 De kalmaya karar verdim.Eh ,anlamıştım zaten,ondan "benimle bir" dedim
İş görür tabii ,hele bir de linux at ,fıstık gibi kullan derdim ama zaten win7 kurmuşsun![]()
Kalsaydı ,bankacılık işlemlerini onunla yapardın benceÇift hdd var diğerine de Ubuntu işletim sistemi kurmuştum gayet kullanışlıydı. Bir süre sonra sade win7 De kalmaya karar verdim.
Akıllı telefon çıktı mertlik bozulduKalsaydı ,bankacılık işlemlerini onunla yapardın bence![]()
Ariston çamaşır makinasından memnun olduğunuza emin misiniz. Kardeşimde vardı bıktırdı saç baş yoldurdu.Sonrasında Samsung aldı.Televizyon = LG(memnun değiliz), Samsung(memnunuz)
Buzdolabı = LG(memnunuz), Samsung(memnunuz)
Çamaşır Makinesi = Ariston(memnunuz), LG(memnun değiliz)
Bulaşık Makinesi = Regal(memnunuz)
Laptop = Monster(memnunum)
Telefonlar = 3 adet samsung(memnunuz)
Elektrikli Süpürge = Arnica, Fakir(ikisi de güzel)
Modem = Superbox modemi(yeterli)
Araç = Fiat Doblo 2012 (memnunuz)
Nicki de Ters zaten bizi terslemesin.Tamam ben sustum ,The_SreT geliyormuş buraya koşa koşa
![]()
Youtube taNikin anlamı ne diyorlar, diyorum tersten ters ben bile sorguluyorum neden diye ?
var hocam kurumsal satışlarda ihaleleri kimseye kaptırmısalar da son zamanda yönsis ve Technopc önde gidiyor.Bu marka kasa daha varmı ki , merak ettim doğrusu ,neredeyse benimle bir(dir)![]()