Evde tv tamiri gözünün önünde tamir ediyor

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
güzel Reklam reklam kokan hareketler belki foruma üyedir teraspy teraspy hocam gizli üye kimliğini açıklamaz kimbilir :kiskis kimi bilgi paylaşır kimide parayla satar saygı duymak lazım bilgi paylaştıkça çoğalır ? forumlar paylaşmak için var

Evde tv tamiri gözünün önünde tamir ediyor​

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
güzel Reklam reklam kokan hareketler belki foruma üyedir teraspy teraspy hocam gizli üye kimliğini açıklamaz kimbilir :kiskis kimi bilgi paylaşır kimide parayla satar saygı duymak lazım bilgi paylaştıkça çoğalır ? forumlar paylaşmak için var

Evde tv tamiri gözünün önünde tamir ediyor​

ustayla hiçbir kanbağım ve akrabağlıgım yoktur, istanbulda olan ve ihtiyaç duyan olursa arayabilir ,tercih meselsi veya x bir tanirciye götürür kazık yer veya yemez tercih tv si bozulan arkadaşın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Emekli olmakla ne ilgisi var gelsin burada daha rahat anlatsın kendini
bunu şundan söyledim, işlerinden dolayı yoğun çalışıyor, pazar günü bile..!

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
ustayla hiçbir kanbağım ve akrabağlıgım yoktur, istanbulda olan ve ihtiyaç duyan olursa arayabilir ,tercih meselsi veya x bir tanirciye götürür kazık yer veya yemez tercih tv si bozulan arkadaşın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunu şundan söyledim, işlerinden dolayı yoğun çalışıyor, pazar günü bile..!
İşleri daha çok olsun ancak buradaki iki adminimiz de gece yarılarına kadar çalışan ustalar, tercihtir saygı duyarım ama burası böyle ustaların değer bulduğu yer, bir hesap açıp oradan kendini tanıtsa ilk elden çok daha fazla bağlantısı olur hatta işleri büyütüp yardımcı bile alabilir. TF nin gücü samimiyetinde, çağrımız ustanın da bu samimi aileye değer katmasıdır.

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
İşleri daha çok olsun ancak buradaki iki adminimiz de gece yarılarına kadar çalışan ustalar, tercihtir saygı duyarım ama burası böyle ustaların değer bulduğu yer, bir hesap açıp oradan kendini tanıtsa ilk elden çok daha fazla bağlantısı olur hatta işleri büyütüp yardımcı bile alabilir. TF nin gücü samimiyetinde, çağrımız ustanın da bu samimi aileye değer katmasıdır.
sizi anılıyorum, benim amacım istanbulda, butür hizmete ihtiyat duyan olursa bilmesini istedim

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
işçilik ne kadar iyi olsa da işi yetkili birisine vermekte fayda var. adam televizyonu çalışmayacak hale getiren ustalığıyla bozsa en fazla sinirin geçene, gücün yetene kadar ıslatır ıslatır döversin ?

kıssadan hisse, gelen kişi işi yapmadan sana servis belgesi tarzında bi belge düzenleyip verebiliyor ise, buyursun hodri meydan !! yok hatıra, şinasa çağırılan biriyse zaten sen onu, "tv en fazla çöp olur" kabullenmesi ile çağırmışsındır. onda da diyecek bir şey yok.

videodaki ustaya, işçiliğine, onu buraya taşıyan iyi niyetli kardeşime herhangi bir çamur söz konusu değildir. yanlış anlaşılmasını istemem.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
pc format uydu montajı olur su tesisat klima montajı elektrik tesisatı olur ev ortamında olacak işler var olmayacak işler var bu led değişimi aceleye gelmez öyle evde olmaz oldu bittiye gelecek iş değildir hassas iştir merdiven altı tv servisi gibi olmuş o yüzden ustayı gözüm tutmadı bana ters geldi yapılan işlem Adem Helvacı Adem Helvacı hocama bir soralım evde led bar değişim hizmeti doğrumu

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Buradaki bir çok kişi zaten ekmeğini bu işten kazanıyor sevgili kabus22,ama bilgilerini paylaşıyorlar,üye olmasına engel değil bu,gerçi kendisi bilir ,mutlak okuyordur forumu ve yazdıklarımı :)

+1 ,aynen katılıyorum,başıma vhs playerde geldi ,ve kişi "o lastik sağlamdı,sanki fazla çektin ve koptu" dedi, halbuki yıllardır çalışan lastik ,üstelik yıpranmış,zaten çağrılma sebebim de "kaset oynamıyor-sarmıyor" du :)
Bu olayı 7 ay sonra çok farklı bir semtte,çanak anten kurmak için gittiğimde arkadaşım bana söyledi,"adamın lastiğini koparmışın alo" diye,meğer o kişi arkadaşın arkadaşı imiş, beni de o söylemiş "gelsin baksın" demiş :)
O lastiği koparan sen miydin ben de duymuştum. Şaka şaka :) Geçmiş olsun.

Geri
Üst Alt