BlackSea
Emektar
- 3 Eki 2017
- 1,937
- 32
Spor salonuna gitmek istemeyen, gitmeye üşenen , sürekli salonlara para vermek yerine evde spor yapmak isteyenlere yada evinin bir odasını spor odası yapmak isteyenlere çok uygun bir paket önermek istiyorum.
yakın zamanda bende sipariş vereceğim uygun olduğu için sizinlede paylaşmak istedim. bütün kas bölgelerini çalıştırabileceğiniz güzel bir alet. spor salonları her ne kadar lüx olsada hijyen açısından pek iç açı olmuyorlar.
Bu sehpayı sipariş edip ''
Toplam Fiyat : 600 TL
Not: Eklenebilecek aletler , setler var. Bütceyi az tutmak istediğim için bunları attım ama bunlara ek olarak normal iki adet dumbbell , kum torbası , koşu bandı ve çeşitli egzersiz aletleri eklenebilir.
yakın zamanda bende sipariş vereceğim uygun olduğu için sizinlede paylaşmak istedim. bütün kas bölgelerini çalıştırabileceğiniz güzel bir alet. spor salonları her ne kadar lüx olsada hijyen açısından pek iç açı olmuyorlar.
Bu sehpayı sipariş edip ''
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
'' bu ağırlık setiyle beraber ''
Giriş yap veya üye ol.
'' bence çok uygun ve tamamıyla yeterli oluyor. çok daha pahalı ürünler var ama ben en az bütçe ile bütün herşeyi yapabileceğimiz aletleri attım . Toplam Fiyat : 600 TL
Not: Eklenebilecek aletler , setler var. Bütceyi az tutmak istediğim için bunları attım ama bunlara ek olarak normal iki adet dumbbell , kum torbası , koşu bandı ve çeşitli egzersiz aletleri eklenebilir.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.