Eva çamaşır makinası motoru ile zincirli calaskal takviye

Emmim parasal fakirlik degil ama derken? Bilirsin emmi baba yarisidir iban numarami paylaşayim saygilar @teraspy :haha1:gul:hihi
Eeee,koskoca tarla sahibi olarak "parasal fakir" olamam herhalde ,sen yolla bana ibanı,ben sana vereyim kebanı :haha1

Eeee,koskoca tarla sahibi olarak "parasal fakir" olamam herhalde ,sen yolla bana ibanı,ben sana vereyim kebanı :haha1

Aşk olsun emmi Keban barajı senin, evine hala fatura mı gönderiyorlar? :kiskis

Alaattin abicim korona sonrası bahçede bir buluşma yapmak isteriz. :clap

Sizin genc versiyonunuz,imkan olsa neler yapar kimbilir..teybi görünce aklima siz geldiniz :)
..

Sizin genc versiyonunuz,imkan olsa neler yapar kimbilir..teybi görünce aklima siz geldiniz :)
..

İnan ben babamdan hortumla yediğim dayak ile başladım bu işlere ,unutmazsam yazayım :)
lise1'e geçtiğim yıldı,hiç unutmuyorum ,hatta @Adem Helvacı 'ya telefonda azıcık bahsettim"evden kaçtım" diye :hihi
Bizim eve daha hiç bir tamirci (buz dolabı gaz basmak hariç) girmedi daha sevgili @hosbulduk ,bazen üyelerimiz düşünüyorlardır "arkadaş,her şeyden de anlıyorsun mubarek" diye ,eh azıcık anlıyorum ,arabamın yaylarını yarı yarıya ben değştirdim mesela(aslında beceremedim tam olarak :) ) ,buzdolap derken,motoru kestim çıkarttım ,yenisini de taktım ,lehimledim ama gaz basmaya gelince ,bir tamirci çağırdım ve "sadece gaz basılacak" dedim :)
Neyse :)

Ben Demiştim Ayarlıyalım Forumca @Sota Künefe baskını yapacakmış bana :haha1:haha1:haha1

Geri
Üst Alt