Çevrimdışı gercekrambo Süper Üye 2 Şub 2020 1,778 13 Ocak 2024 #29 gercekrambo' Alıntı: ..... Genişletmek için tıkla ... niye şaşırdınız? bu soğukta hem de? bir şey yazacaktım. sonra gereksiz olup olmadığını ayırt etmek için süre kazandım.
gercekrambo' Alıntı: ..... Genişletmek için tıkla ... niye şaşırdınız? bu soğukta hem de? bir şey yazacaktım. sonra gereksiz olup olmadığını ayırt etmek için süre kazandım.
Çevrimdışı gercekrambo Süper Üye 2 Şub 2020 1,778 13 Ocak 2024 #30 gercekrambo' Alıntı: ..... Genişletmek için tıkla ... çift dikiş olmuş. mesaj iki kere çıkıyor Sota
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 14 Ocak 2024 #31 gercekrambo' Alıntı: niye şaşırdınız? bu soğukta hem de? bir şey yazacaktım. sonra gereksiz olup olmadığını ayırt etmek için süre kazandım. Genişletmek için tıkla ... Ben de bana bir mesaj yazıp sonra sildin sandım ,ondan şaşırdım , çay için teşekkürler
gercekrambo' Alıntı: niye şaşırdınız? bu soğukta hem de? bir şey yazacaktım. sonra gereksiz olup olmadığını ayırt etmek için süre kazandım. Genişletmek için tıkla ... Ben de bana bir mesaj yazıp sonra sildin sandım ,ondan şaşırdım , çay için teşekkürler
Çevrimdışı gercekrambo Süper Üye 2 Şub 2020 1,778 14 Ocak 2024 #32 teraspy' Alıntı: Ben de bana bir mesaj yazıp sonra sildin sandım ,ondan şaşırdım , çay için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... konu dışı olacak. ama çayı çok sıcak içmemek lazımmış. herkese de bildirmiş olayım. kaynar çay, kahve vesaire içmeyin. azıcık ılınsın.
teraspy' Alıntı: Ben de bana bir mesaj yazıp sonra sildin sandım ,ondan şaşırdım , çay için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... konu dışı olacak. ama çayı çok sıcak içmemek lazımmış. herkese de bildirmiş olayım. kaynar çay, kahve vesaire içmeyin. azıcık ılınsın.