Benim dükkan burası çok karışık tı ortalık bu düzenli haliyanlız CD lerin yanında cep teleofunu var gözüme takıldı çalışıyormu
Mama kutuları çay kutusu benim eski meslekten kalma hatıralarBenim dükkan burası çok karışık tı ortalık bu düzenli hali
Hipp lazım ? gerisi bizimkini tatmin etmiyor.Benim dükkan burası çok karışık tı ortalık bu düzenli hali
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mama kutuları çay kutusu benim eski meslekten kalma hatıralar
Hipp hmmm her yiğidin harcı deyil benim kuzen az yemedi zamanında çok ta nadir bulunan mamalardı o vakitler konuya gelecek olursak bufurun arkasında bi etiket var içinden de kablo geliyor hoparlörde böyle göründüğü gibi hepsinin watı aynıHipp lazım ? gerisi bizimkini tatmin etmiyor.
Amfinin arka taraf görselini atar mısın?
Nadirlik belki o zaman vardı ama şimdi ebebek ve nette satışı var . Ama ondan ziyade hemen hemen Türkiye'de en pahalı mama ?Hipp hmmm her yiğidin harcı deyil benim kuzen az yemedi zamanında çok ta nadir bulunan mamalardı o vakitler konuya gelecek olursak bufurun arkasında bi etiket var içinden de kablo geliyor hoparlörde böyle göründüğü gibi hepsinin watı aynı
Ustacım bana bu hoparlörü çalıştıracak ev anfisi lazım benim sorunum bu.Nadirlik belki o zaman vardı ama şimdi ebebek ve nette satışı var . Ama ondan ziyade hemen hemen Türkiye'de en pahalı mama ?
Ben ne girişleri var merak ettim yani %90 PC ye bağlanabilir. Genelde toz girişi var kablo olarak bir tarafı aux diğer tarafı toz kablo ile işin çözülür. Bu nedenle görsel istedim. Hoparlör Ler ise her biri için bas arkasında hoparlör kablolarini bagliyorsun işin oluyor
Elindeki amfinin fotoğrafını istedik? Amfi yok mu şu an elinde?Ustacım bana bu hoparlörü çalıştıracak ev anfisi lazım benim sorunum bu.
E resimdeki poşetli olan ney ?Ustacım bana bu hoparlörü çalıştıracak ev anfisi lazım benim sorunum bu.
O subwoofer muhtemelen.E resimdeki poşetli olan ney ?
PC ye bağlanmaktan bahsetti bunda giriş çıkışlar yokmudur ?O subwoofer muhtemelen.