Eski Bilgisayarıma 64 Bit İso Windows XP İsosu Arıyorum

Televizyon Teknisyeni Çevrimdışı
20 Mar 2022
325
20
arkadaşlar eski bilgisayarımda nostaljik oyunları oynamak için windows xp isosu arıyorum rufusla flaşa yazdırabileceğim ve flaşla kurulum yapabileceğim bir iso olmalı ve kurulum esnasında sıkıntı çıkarmamalı ve kurulum sırasında lisans anahtarı istememeli
Sistem Özelliklerim
İntel Pentium E2180 64 Bit İşlemci
2x2 4GB DDR2 Ram
Foxcorn N15235 Anakart 735 775 Pin
160 GB 7200 Rpm Harddisk

Moderatör tarafında düzenlendi:
20 Mar 2022
325
20
Olabilir, ama bu forum aramada üst sırada çıkıyor,illegal windows da buna dahil ,neyse ben karışmayayım belki windows free dağıtıma başlamış ve benim haberim olmamıştır :)
Malesef Microsoft bedavaya günahını vermez öğrencilik yıllarımda Microsoft Office ihtiyacım oldu vermediler bende 2010 yılı sürümünü yükledim ve etkinlestirdim

Malesef Microsoft bedavaya günahını vermez öğrencilik yıllarımda Microsoft Office ihtiyacım oldu vermediler bende 2010 yılı sürümünü yükledim ve etkinlestirdim
Ücretsiz

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ben tobanın mesajını "çözüm" olarak işaretledim ,varsa farklı durum kaldırılabilir ,çünkü bir cevap verilmemiş :ok

20 Mar 2022
325
20
Bu arada farketmemişim ,teraspy abilikten teraspaya mı tenzili rütbe aldım hımmm :haha1
Malesef Bilgisayar sistemlerim faaliyet dışı telefondan yazmak çok zor fark edemiyorum

Bu arada "korsan" unutmayalım :ok
Ben cocukluktan beri kaçak indirdim GTA sa ve GTA vice City i türk milletinin böyle şeylere verecek parası yokki biz karnımızı zor doyuracak halledeyiz bir çoğumuz

Bu arada farketmemişim ,teraspy abilikten teraspaya mı tenzili rütbe aldım hımmm
Aslında size dede desem bile olur çünkü forumda 64 yaşında gözüküyorsunuz 😂

Bu arada "korsan" unutmayalım :ok
Bak sene bir örnek verim ben 2009 yılından 2020 yılına kadar aynı bilgisayarı kullandım

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Malesef Bilgisayar sistemlerim faaliyet dışı telefondan yazmak çok zor fark edemiyorum

Ben cocukluktan beri kaçak indirdim GTA sa ve GTA vice City i türk milletinin böyle şeylere verecek parası yokki biz karnımızı zor doyuracak halledeyiz bir çoğumuz
Evinde yaparsın ama aleni olarak (açıkça) yapamazsın,tabii çok bilgim yok windows konusunda ama bana göre yaptığın işlem illegal(yasa dışı) şimdi forumu okuyorlardır eminim çünkü aramalarda ilk sırada çıkıyor, neyse uzatmayayım konu benim için kapanmıştır :ok

20 Mar 2022
325
20

Aslında size dede desem bile olur çünkü forumda 64 yaşında gözüküyorsunuz 😂

Bak sene bir örnek verim ben 2009 yılından 2020 yılına kadar aynı bilgisayarı kullandım
Tamir ede ede parça değiştire değiştire windows ata ata usta oldum (bazen fakirlik usta yapıyor adamı) 😂

Evinde yaparsın ama aleni olarak (açıkça) yapamazsın,tabii çok bilgim yok windows konusunda ama bana göre yaptığın işlem illegal(yasa dışı) şimdi forumu okuyorlardır eminim çünkü aramalarda ilk sırada çıkıyor, neyse uzatmayayım konu benim için kapanmıştır :ok
Anlıyorum teraspy abim 😐

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Bu sorunun cevabı nedir merak ettim,windows free dağıtım değil bildiğim kadarı ile,iso dosyalarını lisans ödemeden dağıtmak link vermek yasal mı tobanın dediği gibi,tobaya cevap da verilmemiş şaşırdım :)
Umut Barış Umut Barış , Sota Sota
ISO paylaşmak yasal, otomatik etkinleştirme vs eklenmemiş haliyle.
MSDN ISO olunca zaten sizden lisans anahtarı istiyor.

Geri
Üst Alt