googleplay hesabiniza bagli 5 cihazda kullanabilirsiniz.Dün gece 00.00 dan sonra indirdim. İndirim yoktu şimdi baktım bana da teklif edilmiş .. benim anlamadığım ederi mı 14 yada hepsinde mı benzer fiyatlar var ? Ona göre alalım ?
Hocam tavsiyeniz üzerinize bende faydalanıp satın aldım . Ama dediğiniz gibi 13 ay değil lisansi an itibariyle yenileyip 12 ay yapmış oldu sistem. Yenileme 26 temmuz 2020 diyor ??googleplay hesabiniza bagli 5 cihazda kullanabilirsiniz.
3tl karsiliginda 1yil cihazinizdaki verileri koruma altina alacaksiniz.
deger mi, bence deger.
Emmi biz Seninle akraba çıkarız kesinUygulamayı yüklerken size sorup izninizi alıyor zaten,yani siz kendiniz bazı izinleri veriyorsunuz,
- efendim rehbere ulaşırım ,tamam ulaş
- efendim galeriye ulaşırım ,tamam ulaş
- efendim wifiye ulaşırım ,tamam ulaş
- efendim takvime ulaşırım ,tamam ulaş
- efendim loglara (kayıtlara) ulaşırım ,tamam ulaş
- efendim kameraya ulaşırım ,tamam ulaş
- efendim adres defterine göz atarım ,tamam at
v.s v.s
İşte bunlara bilerek izin veriyoruz hepimiz.
Bende mesela vodafonun telefon uygulaması yoktur,bankayla telden iş yapmam,rehberimin yedeği onda-bunda yedekli değildir,kendim elle yedeklerim,öncekini de silerim,vestelin market uygulaması vardı,zırt-pırt bişeyler yazıyordu,hemen kaldırdım,ona bağlı uygulamalar hata vermeye başladı ,hepsini kaldırdım.antivirüs yazanlar zaten virüsü veya trojanı yaratanlar bence.
Hadi susayım artık,muhabbete çevirmeyeyim @Sota nın konuyu
güvenli klasör silnmiş nasıl geri getirebılırım bulamadımEğerki mobil den bankacılık işlemi yapıyorsaniz Telefonunuz da android ise Telefonunuzda bulunan "Güvenli klasör" Bölümünü ayarlardan açın kurun ve içerisine kullandığınız mobil bankacılık uygulamasını indirin yada var olanı taşıyın Bu sayede hertürlü samsung security sayesinde virüsten korunmuş olacaksınız güvenle kullanabilirsiniz.Virüs uygulamaları kendisi zaten bir virüstür telefonunuzu kasar,yorar,ısındırır yüklemeyin.