Oranlardan falan fazla anlamam,yaşım buradaki çoğu kişiden daha genç olabilir Bundan 10 sene 15 sene önce ailecek 2 ayda bir falan süper markete giderdik şehrin en büyük marketiydi her şey olurdu,o zamanlar tabii Bim-A101 falan çok çok azdı belki yoktur bile,Bursa daha küçüktü vs vs.Giderdik o kocaman markete Arabayı full doldururduk ıvır zıvırından deterjanına kadar(aldığımız şeylerde hep marka şeyler çikolatasına kadar).Kasaya geldiğimizde toplam ücret 140-150 TL anca olurdu,bu rakamı hiç geçmezdi.
O zaman babam o kadar kızardı ki bize göre markete gidip 100 TL harcamak şuanın 3-4 bin TL'sini tek seferde markette harcamak gibiydi.
Şuan 100 TL ile mahalle marketine gidiyorum 2 süt alınca elde para kalmıyor değil araba-sepet ufak poşeti bile dolduramıyorum 100 TL'ye
O zaman babam o kadar kızardı ki bize göre markete gidip 100 TL harcamak şuanın 3-4 bin TL'sini tek seferde markette harcamak gibiydi.
Şuan 100 TL ile mahalle marketine gidiyorum 2 süt alınca elde para kalmıyor değil araba-sepet ufak poşeti bile dolduramıyorum 100 TL'ye