Hayırlı olsun. İlerleyen zamanda geri bildiriminizi beklerimMillenicom aldım 35 MB sınırsız tahattutsuz 109 TL aylık
Merhaba Hayırlı Olsun.Poyraz Net'ten ilk izlenim olarak memnunum. 24 Mbps olan paket (55 TL şimdilik), Minimum 20 Mbps hız alıyorum. Genellikle günün hemen her saatinde hız testinde aynı sonuçlar. 22 genelde. Upload olarak da 5.7 Mbps, güzel bence, bana yetiyor şimdilik. Upload ederken Download'ın yok denecek kadar düşmesi olayı da kalktı. ŞokNet'teyken ADSL kaynaklı olması muhtemel bölye bir sorun vardı.
Şuanda bir sorun yok tabi zaman gösterirHayırlı olsun. İlerleyen zamanda geri bildiriminizi beklerim
Teşekkür ederim. Geçiş işlemi evet kolay oldu, belgelerin ulaşmasının ardından 2 gün içinde açılacağını söylüyorlardı, kargoda oyalanmasıyla birlikte 2 gün kargo süreci sürdü evraklar ulaştığı gün bana bilgilendirme SMS'i geldi. Ertesi gün öğle vakitlerinde de DSL kullanıcı adı ve şifrem gönderildi modeme girdim bağlandı. Yani toplam 1 - 1 buçuk günde bitti her işlem. Bu süreçte ilk başvuruda, evraklar ulaşınca ve işlem tamamlanınca kurulum için aradılar ilgilendiler.Merhaba Hayırlı Olsun.
Geçiş işlemi kolay oldu mu?
Eger gonderdiyseniz Kargo için ücret ödediniz mi?
Adsl'den Vdsl hatta geçiş kolay/kısa sürede oldu mu?
Poyraznet 'e yapacakları zam miktarını sordunuz mu?