KingOfShadow
Aktif Üye
Yorumları aşırı kötühacim yeterli dersen Sharp SJ-MD580M-SL modeline bir bak
Yorumları aşırı kötühacim yeterli dersen Sharp SJ-MD580M-SL modeline bir bak
yorumların coğunu okumuştum şikayetler çoğunlukla kargo ve sesin fazla gelmesiyle ilgiliydi. Sesi fazla gelen kullanıcıya şimdi ulaşın size ses yok diyecektir çünkü buzdolabı kutusunda çıkardınız ortam ısını atıyorum +25 derece dondurucu bölümü -20 gelmesi gerekiyor. Aradaki 45 derece farkı kapatabilmek için haliyle kompresör maksimum devirde dönmesi için komut alacaktır.Yorumları aşırı kötü
Sharp japon malı aslında Bi mağazada görmek lazım hepsiniyorumların coğunu okumuştum şikayetler çoğunlukla kargo ve sesin fazla gelmesiyle ilgiliydi. Sesi fazla gelen kullanıcıya şimdi ulaşın size ses yok diyecektir çünkü buzdolabı kutusunda çıkardınız ortam ısını atıyorum +25 derece dondurucu bölümü -20 gelmesi gerekiyor. Aradaki 45 derece farkı kapatabilmek için haliyle kompresör maksimum devirde dönmesi için komut alacaktır.
Bizim millet bir garip malı alır almaz yorumlar 10-20 gün kullan sonra yorumla.
bütçen doğrultusunda seni üzeceğini sanmıyorum ayrıca koyulacak yer dar olduğu için canlı görsen iyi olur. Bendeki samsung 91cm eni söyle bakıyorum bu nasıl 652lt diyorumSharp japon malı aslında Bi mağazada görmek lazım hepsini