En ucuz gardırop tipi buzdolabı önerisi

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
245
23
Merhabalar yine ben bu ara çok aktifim sanirim kusura bakmayın buzdolabı bakıyorum genişliği 84cm i geçmemesi gerekiyor sığmayacak 84 alarak bile risk alıcam ama gardırop istiyorum ve fiyatının aşırı olmaması lazım şık dursun yeter kafasındayım çok buzdolabı lazım olduğundan değil ama almışken de olabildiğince iyi ucuz bir şey bakıyorum akakce den 2 3 model beğendim bunlar alınır mı bide bu alt kısmı buzluk bunların ve baya büyük normal dolap olarak kullanabiliyormuyuz bu kısımları

beğendiğim modeller
1

2

3

S Çevrimdışı

SmilingArtichoke

Aktif Üye
25 Ağu 2021
147
Merhaba.
Emin misiniz gardrop tipinde. Çünkü ek garantisi daha pahalı. Alttaki listede puzzle tipi olarak geçiyor. Statik en ucuz olduğu ve bozulma riski en az tip buzdolabı olduğu göz önüne alınarak puzzle/gardrop tipi buzdolanin bozulma riski en yüksek buzdolabı tipi olduğunu düşünebiliriz.

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
245
23
Merhaba.
Emin misiniz gardrop tipinde. Çünkü ek garantisi daha pahalı. Alttaki listede puzzle tipi olarak geçiyor. Statik en ucuz olduğu ve bozulma riski en az tip buzdolabı olduğu göz önüne alınarak puzzle/gardrop tipi buzdolanin bozulma riski en yüksek buzdolabı tipi olduğunu düşünebiliriz.

Almışken güzel olsun mutfakta kendini belli etsin istiyorum açıkçası yoksa bu fiyatlara normal çok daha güzel dolaplar var hatta alttan donduruculu ve dondurucusunun çok büyük olması bizim için baya kullanışsız olacak

S Çevrimdışı

SmilingArtichoke

Aktif Üye
25 Ağu 2021
147
Mümkün olan en büyük hacimli olanı daha iyi olur. Gardrop tipi olmaz ise Bütçenize 600+ litre alınabilir. Önerim Hoover/Hair' i dusunmemeniz. Ek garanti yok, servis yapılanması tam oturmamisti.

Son düzenleme:
Xentios Çevrimdışı

Xentios

Aktif Üye
7 Eyl 2025
66
45
Eğer buzdolabını dolap gibi bir yere sokup kullanacaksanız ve 84 ancak sığıyorsa, arkadan veya altan soğutmalı bir model alın. Tabi öyle modeller kaldı mı bilmiyorum.

Tasarım olarak bu tarzlarda var. Bunlarda istediğiniz gibi buzluk kısmını normal dolap gibi kullanabiliyorsunuz. Sadece dizayn olarak örnek veriyorum. Bu dolap iyi veya kötü mü bilmiyorum zaten 910 cm.

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
245
23
Eğer buzdolabını dolap gibi bir yere sokup kullanacaksanız ve 84 ancak sığıyorsa, arkadan veya altan soğutmalı bir model alın. Tabi öyle modeller kaldı mı bilmiyorum.

Tasarım olarak bu tarzlarda var. Bunlarda istediğiniz gibi buzluk kısmını normal dolap gibi kullanabiliyorsunuz. Sadece dizayn olarak örnek veriyorum. Bu dolap iyi veya kötü mü bilmiyorum zaten 910 cm.

Dolap gibi yer 78cm ben o kısmı söküp tezgaha kapıya sıfır koyucam öyle 84cm oluyor

Xentios Çevrimdışı

Xentios

Aktif Üye
7 Eyl 2025
66
45
Dolap gibi yer 78cm ben o kısmı söküp tezgaha kapıya sıfır koyucam öyle 84cm oluyor
Yanlarında 1cm açıklık olursa sorun olmaz diye düşünüyorum, kullanma klavuzlarında 5cm istiyorlar ama genelde abartılı oluyor. Dediğiniz pek anlamadım ama yanları zaten boş olacak sanırsam. O zaman yandan olanlar daha iyi buzdolabını arka duvara dayayabiliyorsunuz.(çıkıntı borusu yoksa).

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,383
Gardrop modellerinde küçük hacimli olanlar şık durmaz. Samsung RS66A8100S9 modelini sadece soğutucu olarak kullanıyorum, şimdiki aklım olsa 4 kapılı Puzzle modellerine yönelirdim.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,383
Yanlarında 1cm açıklık olursa sorun olmaz diye düşünüyorum, kullanma klavuzlarında 5cm istiyorlar ama genelde abartılı oluyor. Dediğiniz pek anlamadım ama yanları zaten boş olacak sanırsam. O zaman yandan olanlar daha iyi buzdolabını arka duvara dayayabiliyorsunuz.(çıkıntı borusu yoksa).
ben yanlarda toplam 2cm bıraktım

Geri
Üst Alt