kullanim kolayligi ve diger birimlerle entegrasyon acisindan google maps 1 numaradir. haritalari görece güncel ve her program google mapsi destekliyor. dünya capinda en cok kullancisi olan navigasyon uygulamalarindan birisi hatta alaninda birincisi o yüzden trafik durumu analizi icin cok fazla kullanici verisine sahip ve sanirim en dogru tahminleri yapiyor. türkiyede en cok kullanilan uygulama degilse analiz acisindan yetersiz kalabilir.
kötü yani radarlari söylemiyor bazen sacmaliyor haritalari offline olarak telefona indirmek zor ülke yada bölge ismi yazarak indirme yapamiyorsunuz bölge isaretleyip indirme yapabiliyorsunuz.
birde bunlar aslinda alamanlardan hirsizlik yapmislar
izlemeyenler icin
The Billion Dollar Code
ben alamanyada tomtomgo kullaniyorum bu ise yillarini vermis bir firma haritalari güncel radarlari söylüyor ve haritada otel müze vs istediginiiz yerleri görünr yapabiliyorsunuz. haritalari listeden secip indirme ikmani taniyor örnegin bati avrupa kuzey avrupa diye indirebilirsiniz yada almanya,fransa gibi ülke olarakda indirebilirsiniz.
android cihazlara illegal yoldan kurabilirsiniz kampanya oldugu zaman 1 yillik ücretsiz deneme imkani da taniyorlar internet oldugunda google maps gibi trafik durumunuda aliyor hatta otobanda yardirmis giderken uyari mesaji geldi gecenin bir yarisi hava yagmurlu dedim ne olaki hizimi düsürdüm bir kac kilometre daha gidince baktim kaza olmus uyarmasa belki ben yine son gaz gidecektim
listede adi yok ama ek olarak "sygic" de denemeye deger olabilir
internette cok defa övüldügünü gördüm ve digerlerinden farkli olarak "truck" versiyonu ile büyük arac kullaniyorsaniz girmenizin yasak oldugu yada girdiginizde dönmekte sorun yasayacaginiz dar sokaklardan kacinmanizi sagliyor biraz kurcaladim ama sonra üsendim arac boyu agirligi gibi bilgileri girebiliyorsunuz