En iyi 55 inc tv

E Çevrimdışı

Emre55

Yeni Üye
23 Eki 2019
21
29
Merhaba adem abı ve saygıdeğer arkadaşlar burada yeniyim 4500 limitim var 55 inc tv almak istıyorum.parayı kolay kazanmıyorum onun için ince eleyıp sık dokumak istiyorum.benim için uzun ömürlü olması önemli görüntü kalıtesi birde ıps panel istiyorum.3000 bin tlye 55UD8200 alacaktım kımse vestelden memnun değil çok kararsız kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim siz ve arkadaşlar en iyisi o paraya şu tv kardeşim derse alacam artık saygılar herkese

J Çevrimdışı

jcrew

Yeni Üye
8 Nis 2019
6
47
Adem Helvacı Adem Helvacı
Merhaba Sn.Adem Bey,
Aynı tavsiyeden bana da lazım bir çok yazınızı ve videonuzu izledim, misyonunuz takdire şayan. Başıma gelen bir arıza nedeni ile de artık tv için çok para vermemeye karar verdim.
5 yıl önce 50pf7070 mb95 Vestel marka bir tv aldım cihazım 2 ay önce arızalandı ilk açılışta Vestel yazısı geliyor sonra siyah ekran aydınlanmaya başlarken kapanıyor led arızası dediler bu modelin ledleri komple panel çıktıktan sonra değişiyor dediler 900 tl ücret istediler (bir tv yi 5 yılda bir değiştirme fikri bana saçma gelmişti oysa) kabul etmeyip cihazı alıp eve geldim şimdi kendim değiştirmekle alakalı bilgi topluyorum (cihaz nasıl olsa çöp kaybedecek çok şeyim yok fikri ile) bu aşamada da yeni cihaz araştırması içindeyim bir dürtü ile, sorularımı müsait bir zamanınız da cevaplarsanız minnettar kalırım.
1-Mevcut tv mi başka bir servise mi götüreyim kendim yapabilir miyim?
2-35 m2 cok ışık almayan bir salon ile film ve maç izlemek için va panel mi ıps panel mi?
3-Led tv lerin ortalama ömrü 5 yıl mı?
4-regal 55R8560U 4k smart ürünü için ne dersiniz? (Bu ürün ile alakalı inceleme videosu yada detaylı anlatım bulamadım, Amazonda 3,199 tl)
5-siz ne önerirsiniz?
6-Pixsel Teknoloji Muğla da mı?

Saygılarımla,İyi çalışmalar
Servet USTA

L Çevrimdışı

La1end

Yeni Üye
9 Eki 2019
34
40
Takipteyim ama şunu al demiyorlar alinacak panel bulamiyorlar kalite bakımından hele ömür konusuna hiç girme bence zira fazla ömrü olmadığını söylüyorlar bende fazla para verme taraftari değilim dandik bişeyde almicam orta karar bisey bekliyorum ömrü yok ama bize uygun bişey söyleyin de alalim adem hocam

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Ben şuan 55 TV alsam ve ortalama bir fiyat bandında kesin ud8200 alırdım... Yada a101 deki Toshiba biraz fiyat farkı var ama uygun :ok

E Çevrimdışı

Emre55

Yeni Üye
23 Eki 2019
21
29
Arkadaşlar SAMSUNG 55RU7105 modelini vatanda 4160 tlye almaya karar verdim sizce nasıl

Geri
Üst Alt