iyiden ben kendinden uydulu yazmasina istinaden aldım. Kandırma söz konusutrt payı ödememek için yapıyorlar.
Bu sayede Monitör olarak satılıyor
@
iyiden ben kendinden uydulu yazmasina istinaden aldım. Kandırma söz konusu
Kutuyu acmadim. Bir soru daha telefonu bu tv ye yansitabiliyormusunArkasına gelen cihazı takıyorsunuz.
Kutudan cihaz çıkmadı mı?
Kutuyu acmadim. Bir soru daha telefonu bu tv ye yansitabiliyormusun
Reklamlarında smart diyor. Telefonu kablosuz yansitamiyorsam nesi smart oluyoranlamış degilim
Bu forumda bu tv yi alan yok anlasilan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kutusunda. smart dual yazıyor. Ama Smart ozelligi yok. Smart dual ne demek acaba
Arkadaslar sanırım A101 kelime oyunu yapmış. TV kutusunun üstünde smart uydu alıcı hediyeli yazıyor. yani kendinden uydulu değil. Hatta TV nin smart olduğu bile şüpheli. Geri iade etmeyi düşünüyorum. Siz ne dersiniz. ?
Bu forumda bu tv yi alan yok anlasilan
Kutusunda. smart dual yazıyor. Ama Smart ozelligi yok. Smart dual ne demek acaba
Başkan memnun musun? Tavsiye edermisin? Ps4 + Digiturk bağlamayı düşünüyorum. İşimizi görür mü? Full hd yazmışsın ama eminsin dimi?
tv yi kurdunuzmu. uydu alıcı harici uydu alıcıymış.paketten çıkan tek kumanda yeterlimi.tv ve uydu alıcıyı birden kumanda ediyormu.genel durumu nasıl.tşkler
Bana kalırsa aynı axen ürünlerde olduğu gibi uydu alıcı modülü ayrı, ayrıdan kasıt göz uydu alıcı, yada önde bir ayrı bir alıcısı cihaz olmuyor. Arkasında modülü takılıyor, örnek; kendinden uydu alıcılı televizyonların kasasının içinde iken, bunlarda kutu içinden çıkan tv arka kısmına takılan bir modüldür.
iyi günler
Tv gayet güzel. Tek kumandalı, full hd, smart ve kullanımı pratik. 1351₺ ye word e 12 taksitle aldım. Ekstadan 40₺ kurulum 50₺ duvar için aparat 20₺ de kabloya verdim bunların dışında başka para mara vermiyor sun parasına göre çok iyi bir tv Sunny ye güvenmiyordum şaşırttı için rahat olsun
Evet o kutu arkaya takılıyor ama küçük olduğu için görünmüyor aynı özelliklere sahip Vestel Arçelik bile 2000₺ bence fiyat ına göre çok iyi