Elektrikli süpürge tavsiyesi

H Çevrimdışı

harund

Yeni Üye
3 Eki 2022
14
24
Merhabalar, eski kullandığımız kanguru modelli süpürge ömrünü doldurduğu için genel kullanıma yönelik yeni bir süpürge bakınıyoruz. İlk başta Philips almayı düşünüyorduk fakat her yerde electrolux adında bir marka övülüyor. Sizce hangi markaya yönelmek lazım? Kasım sonu indirimler için takip etmemi önerdiğiniz model var mı? Bütçe 6.5-7k

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Philips' in modelleri çok ilgimi çekiyor. Ancak servis kısmı düşündürdüğü için çok çekincemede kalıyorum. Sota Sota Başkan ve diğer üyelerimiz sanırım konu ile ilgili daha deneyimli. Bir ara Samsung' un kablosuz bir modelinden bahsetmişlerdi. Dyson performansına yakın olduğunu söylemişlerdi. (Sanırım Akigo35 Akigo35 üstat idi.) Değerlendirilebilir.

Özellikle bizim geçmişten hatırladığımız birçok marka isim hakkını devretmiş durumda. Geçen gün blaukpunkt marka süpürge ve kahve makinesi gördüm. Blaupunkt markasının bu ürünleri üretmeyeceğinden neredeyse tamamen eminim. O yüzden kesinlikle araştırmak gerekir diye düşünüyorum.

(Electrolux' te Bosch seviyesinde bir Beyaz Eşya üreticisi. Blaupunkt durumu onda geçerli olmayabilir ancak Satış Sonrası Servisi araştırılmalı.)

H Çevrimdışı

harund

Yeni Üye
3 Eki 2022
14
24
Philips' in modelleri çok ilgimi çekiyor. Ancak servis kısmı düşündürdüğü için çok çekincemede kalıyorum. Sota Sota Başkan ve diğer üyelerimiz sanırım konu ile ilgili daha deneyimli. Bir ara Samsung' un kablosuz bir modelinden bahsetmişlerdi. Dyson performansına yakın olduğunu söylemişlerdi. (Sanırım Akigo35 Akigo35 üstat idi.) Değerlendirilebilir.

Özellikle bizim geçmişten hatırladığımız birçok marka isim hakkını devretmiş durumda. Geçen gün blaukpunkt marka süpürge ve kahve makinesi gördüm. Blaupunkt markasının bu ürünleri üretmeyeceğinden neredeyse tamamen eminim. O yüzden kesinlikle araştırmak gerekir diye düşünüyorum.

(Electrolux' te Bosch seviyesinde bir Beyaz Eşya üreticisi. Blaupunkt durumu onda geçerli olmayabilir ancak Satış Sonrası Servisi araştırılmalı.)
Electrolux için servis süreci nasıldır, bir bilginiz var mı?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,898
Benim çamaşır makinesi Electrolux. Servisi çağırdığımda Ankara için diyorum. Çankaya gün atmıştı. Keçiören de de varmış onu aradım hemen geldi. Gerçi ufak boyutlu ürünlerde servise kendiniz götürmeniz lazım. Birde Electrolux ve AEG birleşti.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,799
Biraz zamanını alır ama modellerin motor gücü ve emiş güçlerinin verilerini bul.
motor gücü değil, emiş gücü en yüksek modelleri listene ekle aralarında seçimini yap

Philips özelinde yedek parçası çok pahalı ve parçaların çok çabuk kırıldığıyla ilgili bolca şikayet var.

Geri
Üst Alt