Elektrikli Isıtıcı Tavsiyesi

Daha iyisi var.

Rakı yapan elemanın tekinin arttırdığı baş ve kuyruk alkolleri...
"Naabim ben bunları beyaa, (h)iç güzel tadı yok" diyip dururdu koca trakyalı. Aldım elinden. :kiskis

DIY Bio ethanol fire pit videoları izliyorum bir süredir :haha
Şaka değil litresi 7000 kCal, bacasız olduğu için de verim neredeyse %90 üzeri.:ok
Balkonu seraya çevirmen gerekebilir :kiskis

Üstat sizi biliyorum. Şöyle bir fikir sunacağım;

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Balkonun dışına montaj, içeriye fan girişi, bu kadar.
Güzel iş de; ben gece kar yağarken hem bi şeyler fırtlayıp hep ateş seyredem derdindeyim.
Benim talebimde bu biraz lazın güneş enerjili el feneri ya da helikopter için fırlatma koltuğu icadı tadında olur. :sirit

Yoksa en soğuk havada bile, güneş sağlamsa balkon 25-28 derece arası oluyor.
Güney cephe, full güneş.

Güzel iş de; ben gece kar yağarken hem bi şeyler fırtlayıp hep ateş seyredem derdindeyim.
Benim talebimde bu biraz lazın güneş enerjili el feneri ya da helikopter için fırlatma koltuğu icadı tadında olur. :sirit

Yoksa en soğuk havada bile, güneş sağlamsa balkon 25-28 derece arası oluyor.
Güney cephe, full güneş.
O zaman tekrar söyleyeceğim. İnfrared ısıtıcı. Hatta şu alev efektli şöminelerde aynı özelliğe sahip olanlar var. Onlaeın uygun fiyatlısını denk getirmek en mantıklısı. (Özellikle fırta eşlik için.)

Zaten güneş ışını mantığıyla çalıştığı için çalıştığında ısıtır, kapattığınızda soğur.

Merhabalar,
Kışları da balkon sefası sürebilmek için kapı eşiği üzerine elektrikli ısıtıcı takmak istiyorum.
Ben " kapı eşiği üzerine " diye yazılınca yanlış mı anladım acaba :kiskis

1, 2 gündür yoğunluktan bakamadım.
Balkon ön cepheden katlanabilir camlar ile kapalı, yanlar duvar zaten.
Hava üflemeli klima hoşuma gitti aslında şık ve güzel duruyor.
Sota , slowfood

Ama finalde hangi cihazı seçmem lazım tam net değil kafamda :)
Efektif olması açısından (Balkonun neredeyse yarı kapalı oluşunu göze alırsak) fanlı ısıtıcı. Bana kalırsa en ucuzundan bir klima. ;)

Teşekkürler yorumlar için.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Linkteki gibi ürünler olabilir mi? Daha ucuz olan kiwi marka ürünlerde var. Balkon için iş görür diye düşünüyorum. Birde 30w 60w tarzı çalışarak soğutma yaptıkları da yazıyor. Soğutma performansları nasıl bu ürünlerin? Çalışma odama klima takamıyorum. Öğlen 2 3 den sonra güneşe maruz kalıyor odam. Böyle bişi soğutmaya katkısı olabilir mi?
Sota slowfood

Geri
Üst Alt