Elektrik süpürgesi tavsiyesi istiyorum - Profilo gs21 PSP5UPOW 750w

T Çevrimdışı

tester

Yeni Üye
24 Ara 2018
44
39

Resimler ektedir. Turbo başlık iyi. Fakat toz haznesinin kenetlenme yerleri çok uzun ömürlü olacak gibi durmuyor. Bakalım kullanıma göre zaman gösterecek

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,959

Resimler ektedir. Turbo başlık iyi. Fakat toz haznesinin kenetlenme yerleri çok uzun ömürlü olacak gibi durmuyor. Bakalım kullanıma göre zaman gösterecek
Turbo başlık fena değil umarım sesli dönmüyordur. Sanki tırnaklar birkaç kullanımda kırılsın diye emaneten duruyor :kiskis

T Çevrimdışı

tester

Yeni Üye
24 Ara 2018
44
39
Turbo başlık fena değil umarım sesli dönmüyordur. Sanki tırnaklar birkaç kullanımda kırılsın diye emaneten duruyor :kiskis
Turbo başlıkta ses var. Çalışırken sesli dönüyor.
Toz haznesinin tırnakları uzun ömürlü olmayacak gibime geliyor. Bakalım zaman ne gösterecek 🙂

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,959
Turbo başlıkta ses var. Çalışırken sesli dönüyor.
Toz haznesinin tırnakları uzun ömürlü olmayacak gibime geliyor. Bakalım zaman ne gösterecek 🙂
Samsung Rambo modelini 10 yıldır kullanıyorum 1 motor yedim. servis arkadaş sağolsun orjinal motoru temin etti yola devam ediyoruz.
Orjinal Turbo başlığı bayağı sessiz çalışıyor fakat biraz narin. 10 yıldır biz hiç kırmadık. Ablamlar 2 defa kullandı her ikisinde tekerlek üstündeki oynar kısımdan kırıldı.

N11 muadilini aldım tamam yeri güzel süpürüyor fakat o ses ne öyle, alt komşu bile rahatsız oldu.

Geri
Üst Alt