Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Usta bilgisayarı yok üyelik yaptırsam ona telden de girmeyi bilmez.Aslında arkadaşın gelse buraya detay alsak daha mantıklı olur
Usta bilgisayarı yok üyelik yaptırsam ona telden de girmeyi bilmez.Aslında arkadaşın gelse buraya detay alsak daha mantıklı olur
İyi de sen neden açıyorsun mubarek ,gelip açacaklar ,yoksa usulsüz işlem olmuyor mu yaptığın mubarekeletrik şirketinin borçtan dolayı kestiği elektriği borcu ödemeden açsan sayaç yazsa dahi kaçak kullanım cezası kesiliyor yeni sistemde böyle bir uygulama var 1 fatura ödememişim unutmuşum hafta sonu kesmişler kendim açtım p.tesi öderim sayaç yazıyor birşey olmaz dedim p.tesi ödedim bir hafta sonra cezası geldi 800 küsür cezalı fatura ödettirdiler sayacın yazsa dahi kendin açarsan usulsüz kaçak kullanım diye işlem yapıyorlar
özelleştirme öncesi devlette iken 100 kere aynı şekil açmıştım açmaya gelen eleman mühür takıp gidiyordu hiç ceza vs yemedim sorun vs olmadı ne bileyim ben kaçak diye ceza kesecekler özel olunca açık buldumu affetmiyor bilsem açarmıyım hiç artık dokunmuyorum faturaları geçiktirmeden ödüyorumİyi de sen neden açıyorsun mubarek ,gelip açacaklar ,yoksa usulsüz işlem olmuyor mu yaptığın mubarek