Sen yine iyisin komsu telefon hattina ek yapmis annem onu gordu demezmi bak senden dogalgaz cekiyorlar2 kişilik 70 metrekare evde 82 lira fatura geldi gündüz işteyiz akşam 2 saat TV izliyoruz birisi bizden kaçak çekiyor sanırım![]()

Elektronik saat yaptım,50ye ayarlı,50ye gelince elektrikler kesiliyor <--- Bakmayın böyle yazdığıma çok kızgınım çook

Şüphelendiğiniz bir durum varsa elektrikçi veya dağıtım şirketinden birini çağırın.
Saatin bağlantılarına baksınlar.
Bizde de elektrik 100 TL'yi geçmeye başladı, buzdolabının tüketimine göz dikmeye başladım açıkçası.![]()
Aga kullandığınız tv b,c ya da d sınıfı elektrik tüketiyodur.2 kişilik 70 metrekare evde 82 lira fatura geldi gündüz işteyiz akşam 2 saat TV izliyoruz birisi bizden kaçak çekiyor sanırım![]()
)alıntı bir fıkra sunayım ben de..
vezirler huzura çıkmışlar:
- padişahım, hazinede para kalmadı. yeni vergilere ihtiyacımız var
padişah, kavuğunun altından kafasını kaşımış,
- eeee! ne vergisi koyalım?, demiş..
- köprülere adam koyalım, geçenden bir akçe alsınlar! padişah, tamam, demiş. aradan bir süre geçtikten sonra sormuş vezirlerine:
- tepki var mı?
- hiçbir tepki yok!
- iyi o zaman köprünün diğer tarafına adam koyun, çıkandan da bir akçe alsın! aradan bir süre geçmiş, padişah:
- var mı şikayet?
- yok! halkının tepkisizliğine kızan padişah, gürlemiş:
- köprülerin ortasına da adam koyun, gelip geçeni becersin! aradan birkaç gün geçmiş, halktan bir tepkinin olmamasına içerleyen padişah, çağırmış vezirlerini,
-halkı dinleyelim hele bir, demiş gitmişler köye, padişah sormuş:
- var mı şikayet? ses yok. padişah tekrar :
-var mı şikayet ? şikayeti olan söylesin! diye gürleyince arkalardan cılız bir ses duyulmuş:
-padişahım, o köprünün ortasındaki adam var ya!..
- eeee!, demiş padişah bir umutla...
- aksamları çok kalabalık oluyor, sıra uzuyor, eve geç kalıyoruz, bir adam daha koysanız...
buzdolabi omru cok uzun oluyo genelde. 8 yildan eski ise bolbol +++ li bitane al. 2 aydir evde yoktuk elektrik faturada dusuk kullanim yaziyo bolbol doldurma icini bideYazın üç dört ay evde değiliz yaylaya çıkıyoruz, sadece buzdolabı çalışıyor. Ortalama 50- 55 TL geliyordu. Sorumlusu buzdolabı ? artık daha çok gelecek vay arkadaş .
2 yil elektrik faturasini odemektense yeni dolap taksidini odemek daha mahkul.Buzdolabı eski değil ama içi dolu oluyor ondan galiba ?buzdolabi omru cok uzun oluyo genelde. 8 yildan eski ise bolbol +++ li bitane al. 2 aydir evde yoktuk elektrik faturada dusuk kullanim yaziyo bolbol doldurma icini bide2 yil elektrik faturasini odemektense yeni dolap taksidini odemek daha mahkul.