Ekranda Siyah Belli Belirsiz Dikey İz

O Çevrimdışı

OqDaYy

Yeni Üye
23 Eki 2023
49
36
Arkadasim Tv Aldi Lakin Ekranin Ortasinda Siyah Belli Belirsiz İze Benzer Bir Siyah Dikey iz buğulu Gibi Cok Belli Etmiyor Bu Sorun Teşkil Edermi Servis Cagirmaya Gerek Varmidir Bu Leke Çokta Balirgin Degil İlerde Problem Yaratirmi Yoksa Servis Cagirmalimi? Goruslerini Paylasirsaniz Sevinirim Ustalarim. Simdiden Tesekkurler

O Çevrimdışı

OqDaYy

Yeni Üye
23 Eki 2023
49
36
Evet ,doğru karardır,ben öyle yapmıştım ,hanım da gelen çocuğa "amcan titizdir bu konuda" demişti (çünkü bana amca diyordu hep :) )
Valla bilemedim Servis Bile Diyor Abi Senden Korkulur Tv Her Zerresini Kontrol ediyorsun Diye Fazlada abartmamak Gerek Hayirlisi ile Pazartesi İnşallah Cikarda Size Bilgi veririm

O Çevrimdışı

OqDaYy

Yeni Üye
23 Eki 2023
49
36
Selam Aleykum Ustalarim 2 saat Önce Vestel Bayisinden Tozlanma Sorunu Diye Gönderdigim Ürün Hicbir Sekilde Temizligi Yapilmadan Bana Tekrardan Geri Gönderildi Kontrol ettigimde Halen O Leke gibi İzin Ekranda Duruyordu Servisci arkadas Temizlendigini Dile Getirdi Lakin Kontrol Ettigimde Ayni Tozlar ve O Dikey İzler duruyordu Sanki Hic Dokunulmamisti Bundan eminim Cunku Tv Saat Calisma Kismina Baktim Acip Kontrol bile etmeden bana Gönderdiler Kabul etmedigim halde bisey olmaz Nede Olsa 3 Sene Garantin Var Ciddi Bisey Olursa Tekrardan Ariza Talebinde Bulursun diye Gecistirip Tv Birakip Gittiler Söylermisiniz Benim Bu Durumda Ne yapmam gerekli. Bu Vestel Yetkili Servis İşine gelmedimi Ürüne Mudahele Etmiyor Heralde Ben Nasil Bir Belaya düştüm Keşke Bu Vestele Bulasmasaydim Yarin Manisa Vestel Mudurlugune Sikayette Bulunacagim Burdaki Yetkili servisi.

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

Messiv35

Yeni Üye
3 Haz 2023
32
Selam Aleykum Ustalarim 2 saat Önce Vestel Bayisinden Tozlanma Sorunu Diye Gönderdigim Ürün Hicbir Sekilde Temizligi Yapilmadan Bana Tekrardan Geri Gönderildi Kontrol ettigimde Halen O Leke gibi İzin Ekranda Duruyordu Servisci arkadas Temizlendigini Dile Getirdi Lakin Kontrol Ettigimde Ayni Tozlar ve O Dikey İzler duruyordu Sanki Hic Dokunulmamisti Bundan eminim Cunku Tv Saat Calisma Kismina Baktim Acip Kontrol bile etmeden bana Gönderdiler Kabul etmedigim halde bisey olmaz Nede Olsa 3 Sene Garantin Var Ciddi Bisey Olursa Tekrardan Ariza Talebinde Bulursun diye Gecistirip Tv Birakip Gittiler Söylermisiniz Benim Bu Durumda Ne yapmam gerekli. Bu Vestel Yetkili Servis İşine gelmedimi Ürüne Mudahele Etmiyor Heralde Ben Nasil Bir Belaya düştüm Keşke Bu Vestele Bulasmasaydim Yarin Manisa Vestel Mudurlugune Sikayette Bulunacagim Burdaki Yetkili servisi.
Geçmiş olsun. Bu şekilde sorunlu satılan ürünlerde direkt değişim ya da iade hakkı doğmuyor muydu, neden servise gönderilmesini tercih ettiniz ki? Yanlış biliyorsam kusura bakmayın. Çevremde vestelin herhangi bir ürününü kullanan kim varsa servisinden şikayetçi maalesef. Umarım sorunsuzca süreci atlatır ve paranızın hakkını alırsınız.

O Çevrimdışı

OqDaYy

Yeni Üye
23 Eki 2023
49
36
Geçmiş olsun. Bu şekilde sorunlu satılan ürünlerde direkt değişim ya da iade hakkı doğmuyor muydu, neden servise gönderilmesini tercih ettiniz ki? Yanlış biliyorsam kusura bakmayın. Çevremde vestelin herhangi bir ürününü kullanan kim varsa servisinden şikayetçi maalesef. Umarım sorunsuzca süreci atlatır ve paranızın hakkını alırsınız.
Ben İadesini İstedim Ayipli Urun Diye Belirttim Lakin Swrvis Tozlanma Oldugunu Bildirdi Servise verdin 2 gun sonra geldi Hicbir Sorunum Halledilmeden Hatta Ekranin Üzerinde Kocaman El İzi Vardi Parmak İzleri İle. Tekrar verip Ürünün Ayipli Mal niteliginde Ve iade İstedigimi Belirttim
Manise Bolge Mudurlugunede Tekniseni Sikayet ettim. Urunu almaya gelip goturduler incelemeye alipnip Fabrikaya Bildirecekler Ondan Sonra İade Gerceklesecekmis.

Servis Sonrasi Geldi Bu sekilde Dikkatlice bakarsaniz Parmak izlerini Gorebilirsiniz.
Sanirim Bu Gidiste Hukuki Surec Basliyacak
Elimde Allahtan Kanitlar Fişler Belgeler Resimler
Servis Takarken Götururken Videoları Bil Hassa Ses Kayitlari Whatsap Msjlarin Mail Gonderilerine Kadar Hepsini Arşivledim. Bakalim İnceleme sonrasi Nasil Bir Sonuca Varacaklar Beklemedeyim

IMG_20231108_004357.jpg

O Çevrimdışı

OqDaYy

Yeni Üye
23 Eki 2023
49
36
Daha demin Yetkili Servisten Aradilar Benden Fatura Bilgilerimi İstediler Gönderdim Whatsaptan, Ürünün İade Talebini İstemiştim Ekran Paneli Lekeli Ve Nokta Nokta Ölü Pixel Var diye 2 Kere Servis Gördü Daha beter Ekrani Kirletip 5 Parmak İz Lekeli ekranda Bana Gonderdiler Şuan Serviste Ve İade Talebi Uzerine Detayli İncelemeye Alinip İade Talep uzerine Fabrikaya Bildirecekler İnsallah İadem Gerceklesir. Ben Bukadar Baştan Sagma İscilik Yapan Vestel Servisi Gormedim 15 gundur Bununla Ugrasiyorum Psikolojimi Alt ust ettiler Bidaha tövbe Vestel Markali Ürünler Kullanirsam

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Daha demin Yetkili Servisten Aradilar Benden Fatura Bilgilerimi İstediler Gönderdim Whatsaptan, Ürünün İade Talebini İstemiştim Ekran Paneli Lekeli Ve Nokta Nokta Ölü Pixel Var diye 2 Kere Servis Gördü Daha beter Ekrani Kirletip 5 Parmak İz Lekeli ekranda Bana Gonderdiler Şuan Serviste Ve İade Talebi Uzerine Detayli İncelemeye Alinip İade Talep uzerine Fabrikaya Bildirecekler İnsallah İadem Gerceklesir. Ben Bukadar Baştan Sagma İscilik Yapan Vestel Servisi Gormedim 15 gundur Bununla Ugrasiyorum Psikolojimi Alt ust ettiler Bidaha tövbe Vestel Markali Ürünler Kullanirsam
Müşteri hizmetlerine bu durumu anlattınız mı?

O Çevrimdışı

OqDaYy

Yeni Üye
23 Eki 2023
49
36
Müşteri hizmetlerine bu durumu anlattınız mı?
Evet Aradım Benden Magaza Fatura Fişimi İstedi Gonderdim Demin Bana Msj Geldi Ben Urunu Hicbir sekilde İcinin Acilmamasi Yedek parcasi Dahil Degistirilmemesi İcin Uyarida bulundum.
Ama Bana Gelen Msj da Bu Yaziyor Aradim Ve Musteri Hizmeleri adana servisini Kesinllikle Bunu kabul etmedeigimi Tv İcini Acip Bir Parca bile degistiginiz taktirde Kanul etmiyecegimi Bildirdim Bana O Msj dikkate almayin dediler Biz Vestel Manisa fabrikadaki Yetkili Kisilere Video Resimlerinizi tum kayitlarinizi Verdik.Baya Tartistik Musteri hizmetleri servisi ile Tmm Ben not düşüyorum Parca Degisimi Yedek parca kesinllikle kabul etmiyecegini Ürünün ayipli Mal Oldugunu Ve Para iadesi İstediginizi Tekrardan Not dustum Dedi Ve kapadi . Servise Fatura fişimi verdim Sorun olmaz degilmi. Ve vestel Ne yapmaya calisiyor anlamadim gitti

Ne Yapmam Gerek Şimdilik Beni Aydinlatirsaniz sevinirim

IMG_20231111_092421.jpg

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Evet Aradım Benden Magaza Fatura Fişimi İstedi Gonderdim Demin Bana Msj Geldi Ben Urunu Hicbir sekilde İcinin Acilmamasi Yedek parcasi Dahil Degistirilmemesi İcin Uyarida bulundum.
Ama Bana Gelen Msj da Bu Yaziyor Aradim Ve Musteri Hizmeleri adana servisini Kesinllikle Bunu kabul etmedeigimi Tv İcini Acip Bir Parca bile degistiginiz taktirde Kanul etmiyecegimi Bildirdim Bana O Msj dikkate almayin dediler Biz Vestel Manisa fabrikadaki Yetkili Kisilere Video Resimlerinizi tum kayitlarinizi Verdik.Baya Tartistik Musteri hizmetleri servisi ile Tmm Ben not düşüyorum Parca Degisimi Yedek parca kesinllikle kabul etmiyecegini Ürünün ayipli Mal Oldugunu Ve Para iadesi İstediginizi Tekrardan Not dustum Dedi Ve kapadi . Servise Fatura fişimi verdim Sorun olmaz degilmi. Ve vestel Ne yapmaya calisiyor anlamadim gitti

Ne Yapmam Gerek Şimdilik Beni Aydinlatirsaniz sevinirim

IMG_20231111_092421.jpg
Üründeki kusuru giderseler sorun olmazdı.
Fatura sizde kalsa iyi olurdu.
Servislere aldıkları yeni elemanlar oluyor, teknik lise mezunu falan, öyle bir durum varsa yoğunluk nedeniyle o elemana paslamış olabilirler.
Ya da ilgili servis işi savsaklıyor veya organizasyonda yetersiz.
X kişisinin TV'si yapıldı ama Y kişisinin TV'si arada unutuldu gibi.
Bence o üründeki kusuru servisteki asıl ustalar görmedi bile.
Amacım marka karalamak değil ama böyle şeyler duymuştum çevreden.
Onların yalancısıyım.

O Çevrimdışı

OqDaYy

Yeni Üye
23 Eki 2023
49
36
Üründeki kusuru giderseler sorun olmazdı.
Fatura sizde kalsa iyi olurdu.
Servislere aldıkları yeni elemanlar oluyor, teknik lise mezunu falan, öyle bir durum varsa yoğunluk nedeniyle o elemana paslamış olabilirler.
Ya da ilgili servis işi savsaklıyor veya organizasyonda yetersiz.
X kişisinin TV'si yapıldı ama Y kişisinin TV'si arada unutuldu gibi.
Bence o üründeki kusuru servisteki asıl ustalar görmedi bile.
Amacım marka karalamak değil ama böyle şeyler duymuştum çevreden.
Onların yalancısıyım.
Fatura Bende O Konuda Sorun Yok Zaten Sadece Whatsaptan Yolladim. Genel merkeze İlk Once Parca Degisimi diye İletilmis Sonradan Benim İadem İstegimle İşleme Alinmis Bana Gonderilen Msjda Bundan Ötürüymüş Vestelin Kendisinde Sorun Yok Teknik Persolenlerinde İnanin 15 gündür Ugrasiyorum Tv Yapmalarini gectim Dahada Bozup Kurcalayip Bana Gondermeleri Tuaf Bide Microskop Altinda İnceleniyor beyfendi Boyle Biseyin Olma Soz konusu Bile degil Dediler Yetkili Servis Bende Video Cekip - Buyrun Microskopunuz Cok Guzel Calisiyor dedim Şok Oldular. Bunu Genel Merkeze Fabrikada Asil Yetkililere bildirdim İşlem başlattilar. Bakalim Pazartesi Size Olayi An an Anlatirin Hayirlisi ile

K Çevrimdışı

Kocaman

Yeni Üye
4 Kas 2021
9
60
Arkadaşlar bende de vestel 65 QA 9700 var,tv nin garantisi var ve tv de yatay çizgiler oluyor,resminide atıyorum,neden olur ve ne yapmam gerekir yada normalmi bunlar

20231111_230843.jpg
20231111_230819.jpg
20231111_230551.jpg
20231111_230827.jpg

O Çevrimdışı

OqDaYy

Yeni Üye
23 Eki 2023
49
36
Arkadaşlar bende de vestel 65 QA 9700 var,tv nin garantisi var ve tv de yatay çizgiler oluyor,resminide atıyorum,neden olur ve ne yapmam gerekir yada normalmi bunlar

20231111_230843.jpg
20231111_230819.jpg
20231111_230551.jpg
20231111_230827.jpg
aynisi bendede Var Benimki dikey Olarak Buğulu Şekilde Ben Servise verdim Temizlenecek dedi Temizlenip yollansi daha beter Olarak Bana teslim edildi bende Urunu 10gun once aldigimi soyledim a101 İade edecegim dedim Ayipli urun diye pazartesi Servisin Rapor vermesini Bekliyorum Versin a101 Yolunu tutacagim İade edecegim.

O Çevrimdışı

OqDaYy

Yeni Üye
23 Eki 2023
49
36
Arkadaslar Vestel Genel Merkesden Aradilar Bana Size 55inc Android Toshiba Ust modeli Yada 50inc Samart Vestel Yolluyalim Yada Para İadesi Göbderelim dediler Bu Konuda Ne Dusunuyorsunuz Aldigim Urun 10.499 ₺ Verdikleri Ürün Ust Modeli Suan 11-12 Bin Fiyat gosteriyor 15 gundur Beni Magdur ettiler O Para iadesini İstedim Sizce Ust modelini Alsam Dahami İyimi Halen Dönme şansim Var Acil Dönüş Yaparmisiniz Acikcasi Pek Sicak Bakmiyorim Tv Konusunda Vestele

Sota Sota Umut Barış Umut Barış

Son düzenleme:
O Çevrimdışı

OqDaYy

Yeni Üye
23 Eki 2023
49
36
20 günlük Ugras Sonrasi Üst Model Teklif Etmelerine ragmen Para İademi Bugun İtibari İle Hesabima Aktardilar. Çok Şükür Kurtuldum Vestelden Bidahada Elimi Sürmem Hicbir Ürününe

Geri
Üst Alt