Ekranda Siyah Belli Belirsiz Dikey İz

O Çevrimdışı

OqDaYy

Yeni Üye
23 Eki 2023
49
36
Arkadasim Tv Aldi Lakin Ekranin Ortasinda Siyah Belli Belirsiz İze Benzer Bir Siyah Dikey iz buğulu Gibi Cok Belli Etmiyor Bu Sorun Teşkil Edermi Servis Cagirmaya Gerek Varmidir Bu Leke Çokta Balirgin Degil İlerde Problem Yaratirmi Yoksa Servis Cagirmalimi? Goruslerini Paylasirsaniz Sevinirim Ustalarim. Simdiden Tesekkurler

O Çevrimdışı

OqDaYy

Yeni Üye
23 Eki 2023
49
36
Garanti varsa cihaz değişime gider.

Ustam Yakindan Bakinca Zaten Belli oluyor Tv Her Yerinde Siyah Noktalar Var Servis Cagiriyorum İnşallah Problem cikarmazlar Ariza Bulamadigi taktirde 200₺ Ücret Koşulu Koymuşlar Vestel Gibi Bir Markan Bus sekilde Davranmasi Tuaf Servise bile Para verecegiz nerdeyse
Tesekkurler kardesim Ariza kaydimi Olusturuyorum Ölü Pixel Olarak

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Ariza Bulamadigi taktirde 200₺ Ücret Koşulu Koymuşlar Vestel Gibi Bir Markan Bus sekilde Davranmasi Tuaf Servise bile Para verecegiz nerdeyse
Muhtemelen gelecek olan servisin bölgenize uzaklığından olabilir.
Müşteri hizmetleri ile görüşün, hatta fotoğrafları gönderin, belki ücretsiz bir ekip gelir.

O Çevrimdışı

OqDaYy

Yeni Üye
23 Eki 2023
49
36
Muhtemelen gelecek olan servisin bölgenize uzaklığından olabilir.
Müşteri hizmetleri ile görüşün, hatta fotoğrafları gönderin, belki ücretsiz bir ekip gelir.

Screenshot_2023-11-01-22-33-15-271_com.miui.mediaeditor.jpg

Evet Gün icinde Tv Acip Kontrol Ettim Bu Ölü Pixeller Cogalmaya Basladi An an Size Bildiriyorum Yarin Saat 13:00 ile 15:00 Arasi Servis Gelip Kontrolleri Sagliyacak Size Bildirecegim Hepsini Ayrica Siyah Buğulu Dikey Bir Cizgide Mevcut Tv Daha 10 Gün Olmadi Alali

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Screenshot_2023-11-01-22-33-15-271_com.miui.mediaeditor.jpg

Evet Gün icinde Tv Acip Kontrol Ettim Bu Ölü Pixeller Cogalmaya Basladi An an Size Bildiriyorum Yarin Saat 13:00 ile 15:00 Arasi Servis Gelip Kontrolleri Sagliyacak Size Bildirecegim Hepsini Ayrica Siyah Buğulu Dikey Bir Cizgide Mevcut Tv Daha 10 Gün Olmadi Alali
Resimde çok belirgin bir şey yok yakından görmek lazım panel içi tabaka kirlenmesi olabilir bir çok kez de pixell hatası gibi görünenler küçük sinek oluyor temizlenince hiç bir şey kalmıyor. Sinek ne alaka demeyin balkon ve sokak lambalarının içerisine bile giriyorlar yine yazıyorum tv nin yanında olup yakından görmek gerekir.

O Çevrimdışı

OqDaYy

Yeni Üye
23 Eki 2023
49
36
Evet Servis Demin Gelip Kontrol etti Ekranin Bugulu Dikey cizgisi Hakkinda Ekran Tozlanmasi Olayina Mutabik Kaldik Lakin Ekrandaki Siyak Lekelerin Tozlanma Oldugunu Bildirdi Bunlar her musterimizin Tvsinde Vardir Cok Dikkatlice bakinca Gözükür Dediler normaldir Dedi Ekrani Servis Kontrolü altinda Bakilmasinin Uygun Goruldugunu Bildirdiler. Temizlenip sizin bize nasil teslim ettiyseniz Kusursuz olarak size Tekrardan Onarilmis Sekilde verilecektir deyip İmzami alip gittiler ne Olur ne Olmaz diye Onlarin yaninda Tv Sagini solunu Onunu arkasini Video Kaydi aldim + Serviscilerin Sokerken Kayitlarina kadar . Şimdilik Bukadar 2 güne teslim edilecekmiş Sizlere Paylasacagim

O Çevrimdışı

OqDaYy

Yeni Üye
23 Eki 2023
49
36
Tese
Resimde çok belirgin bir şey yok yakından görmek lazım panel içi tabaka kirlenmesi olabilir bir çok kez de pixell hatası gibi görünenler küçük sinek oluyor temizlenince hiç bir şey kalmıyor. Sinek ne alaka demeyin balkon ve sokak lambalarının içerisine bile giriyorlar yine yazıyorum tv nin yanında olup yakından görmek gereTesekkurler

Resimde çok belirgin bir şey yok yakından görmek lazım panel içi tabaka kirlenmesi olabilir bir çok kez de pixell hatası gibi görünenler küçük sinek oluyor temizlenince hiç bir şey kalmıyor. Sinek ne alaka demeyin balkon ve sokak lambalarının içerisine bile giriyorlar yine yazıyorum tv nin yanında olup yakından görmek gerekir.
bu arada Sizlerede Tesekkur ederim Yardimci Oluyor bilgilendiriyorsunuz

O Çevrimdışı

OqDaYy

Yeni Üye
23 Eki 2023
49
36
IMG_20231104_210726.jpg

Ürün Servise Verilmistir Dikey Lekeli cizgiler Ve İcindeki Siyah noktalar Temizlenecekmiş Musteri Hizmetleri aradi İnşallah Servis İşini Hakkiyla Yapar Ürünü Telef Edip Bana Göndermez Bu Durumda Yapilmasi gereken işlemler Servisten dönen Bir Ürünün Yetkili servis Yanimdayken Herseyini kOntrol etmem Sizce dogru Bir kararmidir.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ürün Servise Verilmistir Dikey Lekeli cizgiler Ve İcindeki Siyah noktalar Temizlenecekmiş Musteri Hizmetleri aradi İnşallah Servis İşini Hakkiyla Yapar Ürünü Telef Edip Bana Göndermez Bu Durumda Yapilmasi gereken işlemler Servisten dönen Bir Ürünün Yetkili servis Yanimdayken Herseyini kOntrol etmem Sizce dogru Bir kararmidir.
Evet ,doğru karardır,ben öyle yapmıştım ,hanım da gelen çocuğa "amcan titizdir bu konuda" demişti (çünkü bana amca diyordu hep :) )

Geri
Üst Alt