Ekran ayarını soruyorsa aynen öyle kendi zevkine göre ayar yapabilir.Parlaklık biraz kısılsa azalmaz mı ışık sızması?
Ekran ayarını soruyorsa aynen öyle kendi zevkine göre ayar yapabilir.Parlaklık biraz kısılsa azalmaz mı ışık sızması?
Ekran canlılığı için daha canli daha keskin renkler mesela benim için tv cok canlı olmalı o yuzden hdr arayışına girdimNe gibi revize
Bir de Hocam bu benim 2.ci televizyonum ilkinde sıkıntı vardi servis değiştirdi tv yi farklı model verdi il tv nin ekran netliği daha iyiydi o yüzden soğudum bu tvdenEkran canlılığı için daha canli daha keskin renkler mesela benim için tv cok canlı olmalı o yuzden hdr arayışına girdim
Azalıyor bizar ama canli seviyorum bendeParlaklık biraz kısılsa azalmaz mı ışık sızması?
Panel teknolojisiyle alakalı bir durum. Herhalukarda ışık sızması olur maalesef katlanmak zorundasınAzalıyor bizar ama canli seviyorum bende
Tmm dır hocam teşekkür ederim?Panel teknolojisiyle alakalı bir durum. Herhalukarda ışık sızması olur maalesef katlanmak zorundasın
bişey diyemem kendi zevkine gör ayarlıyacaksınEkran canlılığı için daha canli daha keskin renkler mesela benim için tv cok canlı olmalı o yuzden hdr arayışına girdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir de Hocam bu benim 2.ci televizyonum ilkinde sıkıntı vardi servis değiştirdi tv yi farklı model verdi il tv nin ekran netliği daha iyiydi o yüzden soğudum bu tvden