sıvı teması yok LED barları değiştim açtım sonuç bu şekilde ekranın 2 yüzünde kabarmalar varSıvı teması var mı? Resimde sıvı izi var gibi sıvı teması olursa yanma kaçınılmaz olur.
Öncesinde yokmuydu led bardan olmaz.sıvı teması yok LED barları değiştim açtım sonuç bu şekilde ekranın 2 yüzünde kabarmalar var
yoktu zaten LED bardan oldu demiyorum ledlerde mavileşme vardı değişim yaptım ekranı taktım yanmalar oluştu ekranın kendisinde ledlerle alakası yokÖncesinde yokmuydu led bardan olmaz.
yok usta söküp tekrar baktım bildiğin yanık iki taraftada şişme var ayrıca vidanın gelebileceği yer değilustalar daha iyi bilir ama bana arka kapağı kapatırken vidalar fazla sıkılmaktan dolayı ekranı kırmış gibi görünüyor
daha da ilerlermi pekiCell yanığı panel taşıma esnasında gate hattı kopmuş yada ince yollar da yırtılma olmuş olabilir tamiri mümkün değil
daha da ilerlermi peki
Sizde mavilesme görüp değiştirmişsiniz bende ledler arızalı led voltajı vardı ledleri degistirdim ledler çalışınca panel arızasıni gördüm gelde anlatyoktu zaten LED bardan oldu demiyorum ledlerde mavileşme vardı değişim yaptım ekranı taktım yanmalar oluştu ekranın kendisinde ledlerle alakası yok
hem mavi LED hemde anakart arızası dan görüntü bozulması vardıSizde mavilesme görüp değiştirmişsiniz bende ledler arızalı led voltajı vardı ledleri degistirdim ledler çalışınca panel arızasıni gördüm gelde anlat