Ledler de sorunlu olabilir besleme kartida, misal geçen Philips TV de LED kesikti değiştirdim soluk yanıyordu, LED test cihazım vardı bı denedim ledler güzel yanıyor, besleme voltaj çıkışı vardı ama amperaj yetersizdi besleme de değiştirdim sorun gitmiştiParlaklık az yani şuan gözüküyor ama biraz daha güneş olunca gözükmüyor nere
Açıp kontrol ettim 80 volt akım var üç şerit 7 LED'li LED bari mevcut 80 volt yeterli olup olmadığını bilmiyorum o yüzden size danışmak istedim
+180/21=3.8v ledlere düşen gerilim gayet normal ya LED’lerin kümeni düşük yada sizin cihazın ledi değişti kafanıza taktığınız bişeydir
Bunda besleme kartı yok şarj aleti 19 volta 3 amper acaba şarj cihazı mi sorunlu şarj aleti voltajı 20 volt olctugumde acaba amper mi yetersizLedler de sorunlu olabilir besleme kartida, misal geçen Philips TV de LED kesikti değiştirdim soluk yanıyordu, LED test cihazım vardı bı denedim ledler güzel yanıyor, besleme voltaj çıkışı vardı ama amperaj yetersizdi besleme de değiştirdim sorun gitmişti
+1
Şarj aleti derken ,tv şarjlı mı ki ,konuyu anlamadım inanBunda besleme kartı yok şarj aleti 19 volta 3 amper acaba şarj cihazı mi sorunlu şarj aleti voltajı 20 volt olctugumde acaba amper mi yetersiz
Led bar arızalı
Açıp kontrol ettiğimde 4 tane düzgün ışık yayıyor ama gerisi çok zayıf bı ışık var