Kablo ile olmaz çünkü telefon ndan giricem. Birde kablo bun geçeceği yerlerde 2 3 tane kapı var kablo 1 hafta dayanmaz. Evde fazladan modem var ama onu çoğaltmak için kullanmanın bir yolu olsa ççok güzel olur100 tl ye falana filana ben de aldım. şu anda evde 2 adet var. ama uğraşamadım. gittim 25 tl ye 25 emtre ethernet kablosu aldım ve 3 senedir ne kopma ne başka sorun yaşamadım. yalnız ne oldu ise kablom kırılmış ya da eskimiş sanırım.
pc ye gelen kısmının kafasının değişmesi gerek. bşaka da bi sorun yok.
siz şimdi adaptor alınca ise binbir sorun yaşamayacağınızın garantisi yok. laptop deilse hiç uğraşmayın. kabloya geçin
Kablo ile olmaz çünkü telefon ndan giricem. Birde kablo bun geçeceği yerlerde 2 3 tane kapı var kablo 1 hafta dayanmaz. Evde fazladan modem var ama onu çoğaltmak için kullanmanın bir yolu olsa ççok güzel olur
Her modeme olurmuheee. kapı sorun değildi. kapı kenarından matkapla delik açılırdı ama
modemleri router e çevirebilrsin. wifi mesh olarak ya da başka türlü yapabilrsin. araştırırsan var imkanları.
olur ama bunu bilen bi arkadaşa sorun onlar daha iyi bilirHer modeme olurmu
Bu ürünün çekim gücü iyi değil , Xiaomi Pro Router alınmalı.Buyurun bu da işinizi görür
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ekli dosyayı görüntüle 53Ekli dosyayı görüntüle 53