Ehli̇yet Ücretleri̇ (2020 Eki̇m)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ertugruloner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şurada bir aile gibiyiz kimsenin eli koşu bağlanmasın, kısıtlaması olmasın istiyoruz lakin böyle de olmamalı.

Konudan da yasakladım arkadaşı mecburen.
Benimki sadece öneri zaten hocam daha çok yeni üyeyim ilk üye olduğumda düzenleme kısıtlaması yazım yanlışı yapınca ya da yanlış bilgi verince canımı sıkıyordu ama sebebini anlayabiliyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Belki Sayın @Sota bir çözüm bulur bu işe düzenleme parametreleri olabilir mesela sadece 5 kelime değişebilir gibi. Silmek yada nokta ile değiştirmek yasak olabilir vb. çözümler bulunabilir.

Benimki sadece öneri zaten hocam daha çok yeni üyeyim ilk üye olduğumda düzenleme kısıtlaması yazım yanlışı yapınca ya da yanlış bilgi verince canımı sıkıyordu ama sebebini anlayabiliyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Belki Sayın @Sota bir çözüm bulur bu işe düzenleme parametreleri olabilir mesela sadece 5 kelime değişebilir gibi. Silmek yada nokta ile değiştirmek yasak olabilir vb. çözümler bulunabilir.
Mantıklı.

Konu Dışı bir bölümde bu yapılıyorsa, teknik konuları düşünmek istemiyorum. Üyelerin konu açtıktan sonra veya mesajı yazdıktan 5-10 dakika sonra düzenleme yetkisi kalksın... Bu şekilde hayati bir hata oluşmaz ama diğer türlü bir yığın emek çöp oluyor maalesef.

Konu Dışı bir bölümde bu yapılıyorsa, teknik konuları düşünmek istemiyorum. Üyelerin konu açtıktan sonra veya mesajı yazdıktan 5-10 dakika sonra düzenleme yetkisi kalksın... Bu şekilde hayati bir hata oluşmaz ama diğer türlü bir yığın emek çöp oluyor maalesef.
Bence konu sahibinin orijinal konu mesajı bunun dışında tutulmalı özellikle teknik konularda ihtiyaç oluyor ilk mesajı düzenleyip ekleme yapmaya.

Bence konu sahibinin orijinal konu mesajı bunun dışında tutulmalı özellikle teknik konularda ihtiyaç oluyor ilk mesajı düzenleyip ekleme yapmaya.
En tehlikelisi bu işte.
Konu sahibinin ilk mesajı sabote etmesi... Geriye yüzlerce çöp mesaj kalıyor. İhtiyacı olursa yönetici aracılığı ile düzenleme yapılabilir.

Arkadaşlar mesajların sabote edilmesi mevzusu ilk defa başımıza gelmiyor.
Bu sebep forumumuza kullanmak üzere özel yazilim kodlatip sistemimize ekledim.

Istediği kadar iceregi degistirsin geriye donuk yapilan tum duzenlemeler
Kayıt altinda tutuluyor.
Istenilen duzenleme tek tikla dondurebiliriz.

Bu tarz islere kalkasinada gerekli yaptirimi uygularız.

Arkadaşlar mesajların sabote edilmesi mevzusu ilk defa başımıza gelmiyor.
Bu sebep forumumuza kullanmak üzere özel yazilim kodlatip sistemimize ekledim.

Istediği kadar iceregi degistirsin geriye donuk yapilan tum duzenlemeler
Kayıt altinda tutuluyor.
Istenilen duzenleme tek tikla dondurebiliriz.

Bu tarz islere kalkasinada gerekli yaptirimi uygularız.
Başlık daha anlaşılır oldu.

Orjinal başlık geri getirdim.
Arkadas bugün bayagi bir mesaj duzenlemesi yapmış.
Hepsini tek tikla geri aldim :kiskis

Simdi hesabini kapatayim.
Kimle dans ettiğini bilmiyor diyorsun. :hihi

Ben de demiştim "üyelerin mesaj düzenlemesi olmasın" diye zamanında, ben o "kırmızı" noktaları görmediğim için önce anlamadım ama mesajların hepsini okuyunca "aha" dedim :)

Tekirdag da 2600tl ye yazilmis bizim komsu cocugu b icin

2008de a2+b 800tl ye almistim

Geri
Üst Alt