Efsane Teslimat vb. İfadelerde Haklarımız

A Çevrimdışı

aliytrklkmz

Yeni Üye
26 Ağu 2021
25
HepsiBurada'dan aldığım bir üründe efsane teslimat ifadesi bulunuyordu. Bunun ayrıntılarında tatil vb'ye denk gelmediği sürece 2 iş günü içerisinde ürünün teslim edileceği vaat ediliyor siz de biliyorsunuzdur. Ama 3 iş günü geçmesine rağmen ürünüm gönderilen ilden bile çıkmadı. Normalde 2-3 gün dert değil ama Efsane Teslimat diye belirtildiğinden benim de acilen almam gereken bir ürün olduğundan aldım. HB'ye yazıyorum iade talebi oluşturun paranızı öyle verelim diyorlar onun için de ürünün geri satıcıya dönmesi gerekiyor, Hepsijet'e yazıyorum anca talebinizi aldık diyorlar. Bu durumda nasıl bir yol izleyebiliriz? Ürünümüzü vaat ettikleri sürede getirmemelerinin de bir yaptırımı var mı?

A Çevrimdışı

aliytrklkmz

Yeni Üye
26 Ağu 2021
25
Bugün 4. gün oldu ürün hala İstanbul'dan bile çıkmadı. Yapabileceğim hiç bir şey yok mu? Arıyorum ilgilenmiyorlar, HB'yi arıyorum anca talep oluşturduk diyorlar. Hiç bir sonuç çıkmıyor. Yapabileceğim hiç mi bir şey yok ya? Artık cidden üründen de tiksindim.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bugün 4. gün oldu ürün hala İstanbul'dan bile çıkmadı. Yapabileceğim hiç bir şey yok mu? Arıyorum ilgilenmiyorlar, HB'yi arıyorum anca talep oluşturduk diyorlar. Hiç bir sonuç çıkmıyor. Yapabileceğim hiç mi bir şey yok ya? Artık cidden üründen de tiksindim.
Var iade işlemini başlat başka yerden al ürünü gelirse kapıdan iade et paran hesabına yatacak bukadar basit işlem başlatınca sen kargoyu geri çağırır zaten satıcı firma

A Çevrimdışı

aliytrklkmz

Yeni Üye
26 Ağu 2021
25
Var iade işlemini başlat başka yerden al ürünü gelirse kapıdan iade et paran hesabına yatacak bukadar basit işlem başlatınca sen kargoyu geri çağırır zaten satıcı firma
Şikayetvardan şikayet oluşturdum direk paramı iade ettiler sonunda. Dediğiniz gibi farklı bir satıcıdan aldım artık. Gerçi satıcının da bir suçu yoktu ama bu kargo firmasını kullanmak da onun suçu sonuçta.

Y Çevrimiçi

Yakupcetin 

Aktif Üye
21 Tem 2018
55
41
Amazon dan 16:45 te verdiğim sipariş sabah 09:30 da kapımdaydı. Satıcı ve gönderici amazon ise düşünme ver siparişi

A Çevrimdışı

aliytrklkmz

Yeni Üye
26 Ağu 2021
25
Amazon dan 16:45 te verdiğim sipariş sabah 09:30 da kapımdaydı. Satıcı ve gönderici amazon ise düşünme ver siparişi
6-7 tane ürün aldım 5'i geldi 15 saat civarında bir tek üründe böyle bir sorun oldu. HB'den memnunum da Hepsijet bu sefer bozdu işi. Gerçi sağolsunlar 50TL'de hediye çeki verdiler özür dileyerek. Haklarını yemeyeyim şimdi.

Geri
Üst Alt