I
ibrahimykr
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Instagram sayfalarındaki yorumları kapatmışlar sanırım çok fena işler dönüyor..
Hiç anlamam ki bu işlerden,hadi eskiden açığı bulup "kapat" diyerek yapılırdı ,şimdi işi paraya dökmüşler baksana bir de ,acaba dünyaya erken mi geldim nedir bilmiyorum
bu forum da sms onayi istiyor tel nosu istiyor. sistemde tel nolari kayitli. kaldirilmali benceKredi kartları başka sunucu da diyorlar, onların başına bir iş gelmemiş diyorlar ne denli doğru bilmiyorum. Ama üyelerin telefon numaraları, ev adresleri bilgileri hacklenmiş durumda. Kısa bilgilerinizin çalındığı ortada peki bu bilgiler ne olacak? Yakın bir zamanda deep webte databases olarak satılacak. Şimdi herkes şunu diyebilir benim bilgim satılsa ne olur?
Telefon numarası kişisel bir kimliktir başkasının eline geçmesi ne derece iyi olur?
Düşünsenize ev adresiniz, adınız, soy adınız telefon numaranız başkasının eline geçse
bu forum da sms onayi istiyor tel nosu istiyor. sistemde tel nolari kayitli. kaldirilmali bence
Hırsızlara davetiye çıkar.Kredi kartları başka sunucu da diyorlar, onların başına bir iş gelmemiş diyorlar ne denli doğru bilmiyorum. Ama üyelerin telefon numaraları, ev adresleri bilgileri hacklenmiş durumda. Kısa bilgilerinizin çalındığı ortada peki bu bilgiler ne olacak? Yakın bir zamanda deep webte databases olarak satılacak. Şimdi herkes şunu diyebilir benim bilgim satılsa ne olur?
Telefon numarası kişisel bir kimliktir başkasının eline geçmesi ne derece iyi olur?
Düşünsenize ev adresiniz, adınız, soy adınız telefon numaranız başkasının eline geçse
cok fazla büyütülen bir olay. binlerce firma hackleniyor. sgk bile devlet kurumlari vs kimse ozaman ortalığı velveleye vermiyor. kamuoyunda bir haber boşluğu olunca ebebek in hacklenmesi denk gelmiş ve olay büyütülmüş bukadar basit. kumari oynatan kazanır lafi gibi kamuoyunu yonlendiren kazanır