Easy start nedir, ne işe yarar?

Adem Helvacı

Süper Üye
Puan 113
Çözümler 1
Adem Helvacı
Çok yararlı bir bilgi olmuş.Gözle görmekte ayrı bir bilinçlendiriyor.

Hoşuma gidiyor böyle minik minik bilgiler paylaşmayı. Bir gün birisinin işine yarar mutlaka :)
Bu foruma üye olmakta ne kadar geçikmişim aslında.Bilinçlendirme adına açılan konular gerçekten çok faydalı.

Peki, bu özellik hangi klimalarda var? Bunu dışarıdan anlamanın bir yolu var mı?

İnverter klimalarda bu ozellik mevcut frekans ile motorun yumsak kalkis yapmasini sagliyor

Paylaşımınız için teşekkürler Adem abim. O zaman bu klimalara C tipi sigorta kullanmaya gerek kalmıyor değil mi? Duysun klima montajcısı arkadaşlar.

Paylaşımınız için teşekkürler Adem abim. O zaman bu klimalara C tipi sigorta kullanmaya gerek kalmıyor değil mi? Duysun klima montajcısı arkadaşlar.
Demeraj kavramı ortadan kalktığı için kesinlikle gerek kalmıyor. Hatta bu koşullarda çok daha küçük olmasına rağmen Buzdolabı motoru kalkış anında klimadan çok daha yüksek anma akımı asılıyor :) Ben teşekkür ederim abim ne demek :)

İletişim numarası verirseniz sevinirim benim paneli kirik sony 75xg8596 cihazım var paneli için yardıma ihtiyacim var:))
Bununla ilgili başka bir konuda cevap yazmıştım sanki :alala

Kontrol ettim, daha az önce yazmışım :ok

Geri
Üst Alt