Online olarak satın alındı Microsoft answersa yazdım ancak hala çözüm bulamadık bekliyorum..DVD başka Xbox da denediniz mi.?
DVD romsuz model. cihazı sıfırılayıp tüm oyunları yeniden down etmeniz dışında pek seçenek göremiyorum.Online olarak satın alındı Microsoft answersa yazdım ancak hala çözüm bulamadık bekliyorum..
DVD romlu konsollarOyunu yeniden yüklemeyi denemek dışında pek bir seçenek yok gibi.
Konsolların da kötü yanı bu.
Denedim de olmadı yerel oyun kayıtlarınk bir de konsolu sıfırladım yine çözülmediOyunu yeniden yüklemeyi denemek dışında pek bir seçenek yok gibi.
Konsolların da kötü yanı bu.
Xbox telefon mobil verisine bağlayarak deneme yapabilir misin.?Denedim de olmadı yerel oyun kayıtlarınk bir de konsolu sıfırladım yine çözülmedi
Müsait olunca alt katın internetinden deneyeceğimXbox telefon mobil verisine bağlayarak deneme yapabilir misin.?
Kısaca Xbox evin internetinden ip almasın
Bende bazen COD Warzone veya BF 2042 sunucuya bağlanamıyordu.Müsait olunca alt katın internetinden deneyeceğim
Oyun konsol için ağır geliyor olmasın ? Oyunun erişebilirlik ayarlarından grafik kalitesini düşürmeyi deneyebiliyor musunuz ?Yine olmadı hocam boşuna deniyoruz galiba
Deneyip yazayım başka biride maç adresini temizlememi söyledi onada bakacağımOyun konsol için ağır geliyor olmasın ? Oyunun erişebilirlik ayarlarından grafik kalitesini düşürmeyi deneyebiliyor musunuz ?
Kullanılan ip adresi oyundan başlamış olabileceği aklıma geldi. Bu sebeple farklı ip kullanmanı istemiştim.Deneyip yazayım başka biride maç adresini temizlememi söyledi onada bakacağım