Let's _be_ honest
Süper Üye
- 30 Mar 2018
- 666
Oyun dünyasının merakla beklenen fuarı E3 2019 bu yıl 9-13 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. Oyun dünyasının üzerindeki ölü toprağının silinip atılacağı bir yıl olarak görüyorum 2019-2020 sezonunu. Tabi bizim PC pert olmazsa (pertten kasıt yetersiz)
9 haziran 2019 tarihinde bizim saatimizle 23:00 te başlayacak XBOX tanıtımlarının ardından devam eden saatler ve günlerde diğer oyun geliştiricilerinin de tanıtımları olacak.
Bu arada XBOX cephesinden PC oyuncularına müjdeli bir haber geldi geçenlerde. Xbox Game Pass PC için duyuruldu. Bence harika bir haber. Bunun tanıtımını da yapacaktır E3 te.
Microsoft abiden TEK beklentim kaldı, bu gidişle onu da yapacak.
Şu XBOX konsolunu pc gibi tasarlayıp, hem oyun oynayacağımız, hem de internete takılacağımız kompakt bir kutucuk haline getirebilirse, işte asıl devrim o zaman olacak. Bıktım ula her 2-3 senede bir yok ekran kartı, yok şu yok bu parası düşünmekten
Bunlardan bazıları;
Ubisoft 10 Haziran 2019 saat 23:00
Bethesda 10 haziran 2019 saat 03:30
CD Projekt Red 12 Haziran 2019 saat 20:00 gibi.
9 haziran 2019 tarihinde bizim saatimizle 23:00 te başlayacak XBOX tanıtımlarının ardından devam eden saatler ve günlerde diğer oyun geliştiricilerinin de tanıtımları olacak.
Bu arada XBOX cephesinden PC oyuncularına müjdeli bir haber geldi geçenlerde. Xbox Game Pass PC için duyuruldu. Bence harika bir haber. Bunun tanıtımını da yapacaktır E3 te.
Microsoft abiden TEK beklentim kaldı, bu gidişle onu da yapacak.
Şu XBOX konsolunu pc gibi tasarlayıp, hem oyun oynayacağımız, hem de internete takılacağımız kompakt bir kutucuk haline getirebilirse, işte asıl devrim o zaman olacak. Bıktım ula her 2-3 senede bir yok ekran kartı, yok şu yok bu parası düşünmekten
Bunlardan bazıları;
Ubisoft 10 Haziran 2019 saat 23:00
Bethesda 10 haziran 2019 saat 03:30
CD Projekt Red 12 Haziran 2019 saat 20:00 gibi.
Moderatör tarafında düzenlendi: