E-Ktap Kuran ı Kerim öneri

Let's _be_ honest Çevrimdışı

Let's _be_ honest

Süper Üye
30 Mar 2018
666
Arkadaşlar e-kitap formatında, Kuranı Kerim Türkçe meali arıyorum. Parasıyla alacağım, kaçak indirme istemiyorum.

Varmı aranızda okuyan, önerisi olan.

Google play veya kobo dan falan baktım ama çok yazım hataları var.

Let's _be_ honest

Süper Üye
30 Mar 2018
666
Nöbet 1 saate bitsin verdiğiniz linklere bakacağım. Pdf olarak bilmiyorum, Hiç denemedim, bakarım onada.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Diyanet'in İOS uygulaması çok güzel. Şu linkteki seçeneklerden biri işinizi görebilir mi?

windows, mac, ios, android vb. ortamlar için orada ilgili linkler mevcut..
Ben diyanetin sitesinden pdf indirdim. Pc ve telefonda okuyorum... Fiziki olarak da elmalılı Hamdi Yazır'ın mealini aldım.

H Çevrimdışı

husmenaga

Yeni Üye
10 Haz 2018
11
Diyanetin yazı fontu bizim alıştığımız şekle de çok uygun. Diğer yabancı ios uygulamalarının ve bir kaç yerli uygulamanın hepsine baktım. Bence en güzeli diyanetin uygulaması. Hem pdf olanı, hem ios uygulaması, hepsi güzel.

Let's _be_ honest

Süper Üye
30 Mar 2018
666
Ben direkt kendisini okumaya çalışıyorum ancak E Kitap hiç aklıma gelmemişti, Makul düşünce :alala
Abi biz vardiyali çalıştığımız için, Her zaman yanımızda tasiyam
Diyanetin yazı fontu bizim alıştığımız şekle de çok uygun. Diğer yabancı ios uygulamalarının ve bir kaç yerli uygulamanın hepsine baktım. Bence en güzeli diyanetin uygulaması. Hem pdf olanı, hem ios uygulaması, hepsi güzel.
Eyvallah mobil baktım şimdi, e kitap olarakta var başlık, Tabi telefondayım diye indirmedim. Az sonra eve geçince pc ye indirip oradan bakacagim.

Cümleten Allah razı olsun, Teşekkürler.

SAMILO Çevrimdışı

SAMILO

Aktif Üye
15 Şub 2018
181
Abi biz vardiyali çalıştığımız için, Her zaman yanımızda tasiyam

Eyvallah mobil baktım şimdi, e kitap olarakta var başlık, Tabi telefondayım diye indirmedim. Az sonra eve geçince pc ye indirip oradan bakacagim.

Cümleten Allah razı olsun, Teşekkürler.

Dostum Diyanetin uygulaması çok iyi ve güvenilir. İster oku ister dinle ister mealine bak. Bence başka hiç bir arayışa gerek yok.

X Çevrimdışı

Xeroxe

Yeni Üye
3 Nis 2018
13
43
Hasenat Kur'an-ı kerim araştırma programı android ve Windows sürümleri mevcut.10 meal +konularina göre fihris+ayetlerin tefsiri +sozluk+Kendi çalışmaları nızı favori sistemiyle favori liyebilme.ve daha fazlası.Bu program bu konudaki en gelişmiş program.Ayrıca şamil islam ansiklopedisini yanında tavsiye ederim.İnşaALLAH yardımcı olabilmişimdir.

F Çevrimdışı

flip-flop

Aktif Üye
2 Ağu 2018
337
Feyzul furkan kuran google playde apk olatak tavsiye ederim. Arapca tercumede Birebir anlam olarak digerlerine gore daha iyi. Diyanetin vakfi olarak meal varsa o da iyi yoksa diyanet isleri baskalnliginin ve yeni sadelestirilmis elmalili hamdinin meallerini tavsiye etmiyorum cunku meal anlamlarini bilerek degistiriyorlar yasakli kelimeler nedeniyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben diyanetin sitesinden pdf indirdim. Pc ve telefonda okuyorum... Fiziki olarak da elmalılı Hamdi Yazır'ın mealini aldım.
Elmalili sadelestirilmis olani ise meal hatalari var yani anlam degiscek sekilde acik tahrifler mevcut. Feyzul furkan mealini tavsiye ederim

Son düzenleme:
tavsiyetayfun Çevrimdışı

tavsiyetayfun

Aktif Üye
2 Eki 2018
55
34
Bu din işlerimi neydi onların uygulaması var ücretsiz. Telefon ve tabletine indirebilirsin. Gayet güzel ve kullanışlı ama bir kitap değil tabi :)

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Kuran-ı Kerim'in Türkçe mealinde ve tefsirinde en güvenilir kaynak Elmalılı Hamdi Yazır'dır (bana göre) . diyanetin Türkçe meali çok zayıf ve anlatım dili olması gerekenden çok daha basit, anlam bütünlüğü yorumlarla desteklenmiş gibi, meali farklı kaynaklardan okuyanlar söylediğimi anlayacaktır zaten,çok fazla detaya girmeye gerek yok.

müsait bir zamanda Elmalılı'nın tefsir ve mealinin apklarını paylaşırım buradan.

Geri
Üst Alt