E.C.A Kombi Garanti Sorunu

ECA MH'leri geri dönüş yaptı.

Durumu şikayetimle beraber bölge müdürlüğüne iletmişler. Bölge müdürlüğü ses kayıtları dinlemiş 5 yıl dendiğini kabul ettiler. Fakat müşteri temsilcisinin dalgınlığına geldiğini garanti kapsamına malesef sokamayacaklarını ücreti karşılığında tamir edebileceklerini belirttiler. Ses kayıtlarını istedim maalesef onuda veremiyorlarmış. En azından müşteri memnuniyeti adına indirim istedim. Onuda bekletip bir yerlere sordu %10 indirim yapılabileceğini söyledi.

Durumu anlatan bir şekilde Tüketici Hakem Heyetine yazacağım. Onlara ses kayıtlarını illa vermek zorunda kalırlar. Bakalım uzunda sürse ne çıkacak merak ediyorum.
 
İkinci eli 730 TL 1 yıl garantili dışarııda ortalama 150-200 arası gibi tamir ettirilebilir .

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
 
Dün MH aradıktan hemen sonra söküp tamire gönderdim. Kart döndüğünde de 1400 TL'ye +3 yıl garanti uzatması ve 3 bakım yapacağım. Sonrasında da kartla ilgili problem yaşarsam değişim sağlatacağım.

Kartı tamire gönderdiğim arkadaş servis üzerinden kart değişimi için bir yol söyledi fakat o yollara başvurmak istemiyorum.
 
Geri
Üst Alt