Dyson Pure Hot+ Cool

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,135
images9e2bc62e1821b109.jpg






Dyson Pure Cool™ hava temizleme fanı.
Tüm odayı otomatik olarak temizler ve havadaki zararlı maddeleri %99,95 oranında hapseder.

Dyson Pure Cool™ hava temizleyici fan, bir odanın havasını gerektiği şekilde temizlemek için standart test koşullarının1 ötesine geçerek, aynı zamanda partikülleri ve gazları otomatik olarak algılayarak, ultra ince partikülleri %99,95 oranında hapseder ve Air Multiplier™ teknolojisiyle2 temizlenmiş havayı dağıtır ve yayar. Sadece Dyson hava temizleyici fan tüm bunları yapacak şekilde tasarlanmış ve test edilmiştir.

Dyson hava temizleme fanları zararlı maddeleri tespit eder ve hapseder, daha sonra temizlenmiş havayı bütün oda boyunca dağıtır.

Partikülleri ve gazları algılar ve rapor eder.⁶ Gerçek zamanlı olarak


Air Multiplier™ teknolojisini kullanarak temizlenmiş havayı tüm odaya dağıtır. Havayı, odanın her köşesine ulaşacak şekilde karıştırır ve dolaştırır. dagıtır ve yayar.

Dyson Link uygulamasıyla hava kalitesini akıllıca kontrol edin ve izleyin.
Dyson Pure Cool™ hava temizleme fanı, kirliliği ve alerjenleri algılar ve hapseder, daha sonra temizlenmiş havayı bütün odaya dağıtır. 0,1 mikron kadar küçük partikülleri %99,95 oranında hapseder.

Böyle bir ürüne denk geldim az önce , bu ürünü kullanan var mı forumda ? Ya da bu ürün hakkın bilgisi olanlar , gerçekten havayı hem ısıtıp , hem soğutup hem de temizliyor mu ?

Öğrendiğime göre bekleme modunda 0.5w - min 0.6w - max 40w ısıtıcı ile 2250w tüketiyormuş.

Soğutma ise klima şeklinde görev yapmıyormuş , evdeki kirli havayı içine çekerek dışarı serin ve temiz bir hava akışı sağlıyormuş. Böylece bulunduğumuz yeri hafif serinletip vücut ısımızı düşürüyormuş , burası bana saçma geldi biraz ? madem doğru düzgün klima gibi soğutamıyor , ne diye ısıtma ve soğutma adı altında satılıyor.
 
Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
16,433
isitmasini test etmedim, sogutma yapmadigini rahatlıkla soylebilirim.
yasadigim ildeki yuksek nem buna neden olmus olabilir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt