Neden nvr diye sorsamZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu sekilde bi cihaz buldum ama...
Merhaba hocam bu isler icin ayirdiginiz butce nedir.istediginiz cihaz fiyati uygun mu olmali yoksa kaliteli olsun fiyat onemli degil diyemi dusunuyosunuzSlm
Minimum 8 kamera baglayacagim.nvr ip kayit cihazi lazim.3 mp kamera baglanacak.kurulumu ve netten izleme ugrastirmayacak.
Tesekkurler...
Cctv kameraları daha sorunsuz kullanırsın. Ip Kameralar ne kadar sorunsuz gözüksede bir kaç örnek vereyim. Mevcut network altyapısına dahil ederseniz tüm kameraların erişim şifresini değiştirmeniz gerekir çünkü lokal ağa bağlı olan herkes ie 11 veya altı ile izleyebilir. Mac adresleri klonlana bilir ( kayıt yapmaması için) ip çakışması yapılabilir bunlar karşılabileceğiniz şeyler ama en önemlisi fiyat ip Kameralar ve nvr çok pahalı aynı görüntüde daha stabil ahd cihazları gözünüzle görerek Konya sokaktan alabilirsiniz. Marka olarak Nova öneririm. İnternet izlemek için xmeye destekli cihazlara bakın nvr yada dvr fark etmez diğer türlü statik ip gerekecektir.Kullanilacak yer biraz peoblemli.net ve sorunsuz goruntu istiyorum.ayrica netten de problemsiz izlenmeli ve ugrastirmamali.
Hocam o zaman kesinlikle ip kamera sistemi kullanmalisiniz.ip kamera sisteminde goruntu kalitesi diger analog hd kameralara gore cok cok daha iyi iyidir.suan ki ip kamera sistemlerinde h265 diye bi ozellik var bu ozellik goruntuleri daha cok sıkıştırıp kayıt suresini uzatir.örnek olarak 2 tane goruntu ekledim bunlar ip kamera sistemi goruntuleridir.marka olarak da cok kaliteli bi urun istiyosaniz dahua,hikvision ve unv markalarindan birini kullanin.benim goruntusunu attigim kamera lar yerli uretim bi marka goruntu kalitesi cok iyidir 3 megapiksel bu markayi kullaniriyorum surekli montajlarimizda.Kullanilacak yer biraz peoblemli.net ve sorunsuz goruntu istiyorum.ayrica netten de problemsiz izlenmeli ve ugrastirmamali.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5 adet ic mekan 3 adet te dis mekan kamera lazim .bir tanesi minimum 3mp olmali kameranin.
Tesekkur ederim....Hocam o zaman kesinlikle ip kamera sistemi kullanmalisiniz.ip kamera sisteminde goruntu kalitesi diger analog hd kameralara gore cok cok daha iyi iyidir.suan ki ip kamera sistemlerinde h265 diye bi ozellik var bu ozellik goruntuleri daha cok sıkıştırıp kayıt suresini uzatir.örnek olarak 2 tane goruntu ekledim bunlar ip kamera sistemi goruntuleridir.marka olarak da cok kaliteli bi urun istiyosaniz dahua,hikvision ve unv markalarindan birini kullanin.benim goruntusunu attigim kamera lar yerli uretim bi marka goruntu kalitesi cok iyidir 3 megapiksel bu markayi kullaniriyorum surekli montajlarimizda.