Duvarımızdaki soyulan “şey” nedir sizce?

A Çevrimdışı

atoprak 

Aktif Üye
13 Kas 2018
184
44
Her denileni isteği duyma çok güzel oldu harika süper oldu böyle kullanalım biraz sonra gerekirse değişiklik yaparız deyip konuyu kapatmak lazımdı :kiskis

Hayatımın karanlık tünellerine girdiniz hocam …o kadar uğraştık ettik, yatağın arkasında kalacak kısım da, ek yerinde yarım mm kadar açılma varmış… bir de tavana yakın bir yer iyi yapışmamış…

Saatlerce uğraştık yaptık, bu akşam söktük.. sökerken de altındaki tabaka kalktı … bir de onla uğraşıyoruz işte ..

Gerçekten dediğiniz gibi yapmak lazım…

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Hayatımın karanlık tünellerine girdiniz hocam …o kadar uğraştık ettik, yatağın arkasında kalacak kısım da, ek yerinde yarım mm kadar açılma varmış… bir de tavana yakın bir yer iyi yapışmamış…

Saatlerce uğraştık yaptık, bu akşam söktük.. sökerken de altındaki tabaka kalktı … bir de onla uğraşıyoruz işte ..

Gerçekten dediğiniz gibi yapmak lazım…
Bundan sonra ne yaparsanız yapın baştan kesin ve son kararlarını alın beğenmedim vs olursa karışmam ne yaparsak kalır öyle ona göre de hocam mazeret üretecek fırsat koz verme .
Yoksa çok fena stres yaparsın boşu boşuna.

A Çevrimdışı

atoprak 

Aktif Üye
13 Kas 2018
184
44
Bundan sonra ne yaparsanız yapın baştan kesin ve son kararlarını alın beğenmedim vs olursa karışmam ne yaparsak kalır öyle ona göre de hocam mazeret üretecek fırsat koz verme .
Yoksa çok fena stres yaparsın boşu boşuna.
Valla yapıyorum da ..
Yani elimizden geldiğince, sorarak, araştırarak birşeyler yapıyoruz.. ama ne yapsak .. "cık", beğenilmiyor..
ya birilerini getirmekte istemiyorum lakin onlara da burun kıvrılıyor .. bir de üzerine para veriyorum ...
Neyse hocam, çok derin, çok zor ve depresif konular..

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Valla yapıyorum da ..
Yani elimizden geldiğince, sorarak, araştırarak birşeyler yapıyoruz.. ama ne yapsak .. "cık", beğenilmiyor..
ya birilerini getirmekte istemiyorum lakin onlara da burun kıvrılıyor .. bir de üzerine para veriyorum ...
Neyse hocam, çok derin, çok zor ve depresif konular..
Anladım abi büyük patron ne derse o sen ipleri vermişsin bir kere artık öyle gider mecbur.
Baskın taraf kim ise hakimiyet yönetim onda.
Aynı sorun dayımda mevcut yenge hanım ne derse eksiksiz yapar dayım.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Öyle diyorsun başa gelen çekilir abi yapacak birşey yok :haha1
Açıkçası biz de bu kurallar çok geçerli değil. Hanımın günahını almayayım. Ben biraz fazla çenesi düşük ve fazla çok bilmiş olduğum için sindiriyorum resmen. Ancak bu biraz da kendisinin alttan almasından kaynaklanıyor. O yüzden mutlu mesut geçinip gidiyoruz. Bazen de toksik olmayıp fikir almak büyük sıkıntılardan insanı kurtarıyor. O yüzden ortak karar almamız en sağlıklısı oluyor.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tatilde güneşte çok kalmış sizin duvar ,derileri soyulmaya başlamış ,yoğurt iyi gelir :haha1 <--- Der ve etrafa bakar ,gelen giden var mı diye ve kaçar :hihi

Geri
Üst Alt