Çıkışı bir yere verecek misiniz?
Evet çıkışı hazır zaten.Evet takılır duruma göre bacalı yada karbon filtre ile kullanabilirsiniz
tim davlumbaz ne abi onu anlamadım.Takılır abi, özellikle davlumbaz tim tercih etmeni tavsiye edebilirim. Onlar zaten duvara monte edilecek şekilde tasarlanıyor malum.
Davlumbaz tip demek istemiş olabilir.tim davlumbaz ne abi onu anlamadım.
Mutfak dolapları gibi duvara MDF falan koyuyorlar ya ondan dedim.
mümkündür zaten nereye takacaksın ki başka?...
Yani duvar yerine mi mdf konuluyor ,yoksa duvarı güzel göstersin diye mi konuluyor acabaMutfak dolapları gibi duvara MDF falan koyuyorlar ya ondan dedim.
Mutfak dolabının davlumbaza gelen kısmını mobilyacılar kısa yapıyor davlumbaz dolabın taban kısmına vidalanıyor boru da dolabın içinden gidiyor.Yani duvar yerine mi mdf konuluyor ,yoksa duvarı güzel göstersin diye mi konuluyor acaba
Hımm,ben yanlış anladım o zamanMutfak dolabının davlumbaza gelen kısmını mobilyacılar kısa yapıyor davlumbaz dolabın taban kısmına vidalanıyor boru da dolabın içinden gidiyor.
Böyle yazmış ya,bende dolap yerine mdf duvar zannetim,aslında bilmece gibi olmuş ,şimdi fark ettimMutfak dolapları gibi duvara MDF falan koyuyorlar ya ondan dedim.
Ben normal soba borusu takacaktım,o zamanlar hanım "bu soba mı" demişti ve taktırmamıştı ,geçenlerde spiral boruda biriken yağları gösterdim bir ara bizim hanıma ,sonra söküp yenisini takmıştım borunun , yağ birikmesinden dolayı.... davlumbaz çıkışı kaçlık ise ona uygun pimaş boru kullanmayı tercih ediyorum. Eper baca çıkışınıza dışarıdan erişebiliyorsanız da tek yönlü bir klape takmanız faydalı olacaktır.