Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 19,772 15 Nis 2023 #2 Uzaktan kumanda telefonunun kamerasına doğru tutulduğunda da IR gözünün çalışıp çalışmadığını belli oluyor.
Uzaktan kumanda telefonunun kamerasına doğru tutulduğunda da IR gözünün çalışıp çalışmadığını belli oluyor.
Çevrimdışı osmanke Süper Üye 13 Tem 2021 3,163 60 16 Nis 2023 #3 Sota' Alıntı: Uzaktan kumanda telefonunun kamerasına doğru tutulduğunda da IR gözünün çalışıp çalışmadığını belli oluyor. Genişletmek için tıkla ... Bunu ben biliyorum ustam ama dükkanda her seferinde telefonu çıkarıp bakmaktansa böyle birşey hazırda oldumu hemen kontrol edebilirsin saygılar.
Sota' Alıntı: Uzaktan kumanda telefonunun kamerasına doğru tutulduğunda da IR gözünün çalışıp çalışmadığını belli oluyor. Genişletmek için tıkla ... Bunu ben biliyorum ustam ama dükkanda her seferinde telefonu çıkarıp bakmaktansa böyle birşey hazırda oldumu hemen kontrol edebilirsin saygılar.
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 16 Nis 2023 #4 Bende vardı ,kullanıyordum hatta kuyumcudan aldığım altın kutusuna koymuştum ama telefonda olunca bozdum attım ,işe yarıyor her ikisi de
Bende vardı ,kullanıyordum hatta kuyumcudan aldığım altın kutusuna koymuştum ama telefonda olunca bozdum attım ,işe yarıyor her ikisi de
Çevrimdışı osmanke Süper Üye 13 Tem 2021 3,163 60 16 Nis 2023 #5 teraspy' Alıntı: Bende vardı ,kullanıyordum hatta kuyumcudan aldığım altın kutusuna koymuştum ama telefonda olunca bozdum attım ,işe yarıyor her ikisi de Genişletmek için tıkla ... OOO dostum hoş geldin çok geçmiş olsun nasıl oldun iyileştinmi
teraspy' Alıntı: Bende vardı ,kullanıyordum hatta kuyumcudan aldığım altın kutusuna koymuştum ama telefonda olunca bozdum attım ,işe yarıyor her ikisi de Genişletmek için tıkla ... OOO dostum hoş geldin çok geçmiş olsun nasıl oldun iyileştinmi
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 16 Nis 2023 #6 osmanke' Alıntı: OOO dostum hoş geldin çok geçmiş olsun nasıl oldun iyileştinmi Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim iyiyim biraz daha ,azıcık akıntı var o da normal
osmanke' Alıntı: OOO dostum hoş geldin çok geçmiş olsun nasıl oldun iyileştinmi Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim iyiyim biraz daha ,azıcık akıntı var o da normal