bojack
Aktif Üye
- 10 Mar 2019
- 98
BSH ürünlerini bulamam ama tanıdık çevrelere bir sorarım Çok teşekkür ediyorum..5 bin tl ye zor hocam benim tavsiyem BSH kadrolu çalışan birini bulmanız diğer firmalarda oluyormu bilmiyorum fakat BSH ta firmanin çalışanlara özel sistemi var
ambalaj hasarlı cihaz sifir ortalama %50 indirimli
A kalite cihaz sıfır ithalat ihracat fazlasi %10 %20 indirimli
B kalite montaj sırasında kapağı çizilmiş veya herhangi bir yerinde bir sıkıntı oluşmuş ama yan bantta gerekli onarımlar yapılmış misal kapak cizik komple sıfır sağlam kapak takilmis misal motorunda sıkıntı olmuş sıfır motor takilmis bu ürünler 1000 de 1 kadar az olup piyasaya surulmezler BSH in kalite politikası %20 30 arasi indirimli
Bu ürünler BSH bayisinden veya herhangi bir yerden aldığınız BSH ürünleri gibi ayni garanti koşullarına sahip
Ben buzdolabimi bu şekilde ambalaj hasarlı aldim servisine bir miktar ücret vererek garantisini 7 yıl olarak uzattım 6700 tl lik buz dolabını 1650 tl ye aldım 2 sene önce
Bsh kalite politikasına ozmandan beri bir hayranligim var bu yazısı yazmamın sebebi cok iyi kalite ve piyasanın çok altında fiyatlarla cihazlara ulaşabilmeniz
Tabiki istediginiz cihazlar her zaman olmuyor tamamen sans ve sistemin takibi ile alabiliyorsunuz
Eniştem orada çalıştığı için faydalabildim bende
Hocam aslında VESTEL in yetkili bayisinden almayı düşünüyoruz 5k ya kadar.Ama bazı arkadaşlarım VESTEL alma diyor ancak maddiyat sıkıntı ve taksitle alacağız.Senet olursa ona da eyvallah deriz.5k 3 parça beyazesya almak cok zor degil ama istediginiz gibi olmaz.
Bim,A101 aktüelleri forumdan takip edin.
Satısı yapılan markalar
Keysmart (Arçelik) ,Seg (Vestel)
Butcenız bellı bu sartlar altında vestel alma dıyen arkadasa sorun bakalım ne tavsıye edecek.BSH ürünlerini bulamam ama tanıdık çevrelere bir sorarım Çok teşekkür ediyorum..
Hocam aslında VESTEL in yetkili bayisinden almayı düşünüyoruz 5k ya kadar.Ama bazı arkadaşlarım VESTEL alma diyor ancak maddiyat sıkıntı ve taksitle alacağız.Senet olursa ona da eyvallah deriz.
Sizden ricam bildiğiniz 3lü setleri satan firma var mı ? Önerir misiniz onları ?