Dosya Yükleme ( Upload ) Sunucumuz Devreye Alınmıstır.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Sota' Alıntı:
Arkadaslar bılındıgı uzere forumumuz uzerınde paylasılan dosya.yazılım vb kaynaklar (google drive, mega , dosyayukle vb ) sıtelere yuklenıp lınklerı sızlere ulastırılıyordu.
Belırlı sure aktıf olmayan lınkler sılınme tehlıkesı karsı karsıya kaldıgı ıcın bu kaynakları tekrar tekrar yuklemek zorunda kalıyorduk.
Resımlerı nasıl kı artık kendı sunucumuzda barındırıyorsak

Tavsiye FORUMU
Resim Sunucusu
resim.tavsiyeforumu.com

Bundan sonra dosyalarımızıda kendı sunucularımızda barındıracagız.
Lısans satın alma ıslemını azonce gerceklestırdım.
Yazılımı Türkçeleştirme ve ayar vb ıslemler sonrası kullanıma acılacaktır.
Hayırlı Olsun.

Hayırlı olsun.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,463
yeni upload sitemizde çalışmalara başladık, yazılımların silinmemesi için yapılan bu çalışmada emekleri için adminimize teşekkür ederim.
vestel tv yazılımları tüm hızı ile aktarılıyor. konular düzenlenecek linkler yenilecektir.
Eyvallah Fıkolojım, Forumu benden cok sız kullanıyorsunuz :kiskis

sıze ne lazımsa hallederız. Admın Yıkılmadı Ayakta :haha

Necati_Simsek Çevrimdışı

Necati_Simsek 

Süper Üye
29 Ağu 2018
581
55
Sanırım henüz dosya upload sitesi aktif değil, zire dosya yükleme ve üye olma butonları çalışmıyor. Butonlara tıklayıncı sadece sayfayı yeniliyor.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,463
Sanırım henüz dosya upload sitesi aktif değil, zire dosya yükleme ve üye olma butonları çalışmıyor. Butonlara tıklayıncı sadece sayfayı yeniliyor.
Sıte suan faal sekılde kullanıyoruz (yonetım) , (suan tv yazımlarını yukluyoruz) bırkac gune tum yuklemeler bıter

daha sonra sunucunda kalan yere gore barındırma hızmetı uyelerımıze acık acamıyacagımıza karar verecegız.

dosya barındırma hızmetını uyelerımıze acsak bıle belırlı sıze hareketsız kalan dosyaların neyazak kı sılınecegını uzulerek soyluyorum.

sılınmemesı cloud drıve hızmetı yada cok buyuk depolama alanı olan sunucuya gecmemız gerekır. (cıddı malı yuk altına gırerız.)

Necati_Simsek Çevrimdışı

Necati_Simsek 

Süper Üye
29 Ağu 2018
581
55
Sıte suan faal sekılde kullanıyoruz (yonetım) , (suan tv yazımlarını yukluyoruz) bırkac gune tum yuklemeler bıter

daha sonra sunucunda kalan yere gore barındırma hızmetı uyelerımıze acık acamıyacagımıza karar verecegız.

dosya barındırma hızmetını uyelerımıze acsak bıle belırlı sıze hareketsız kalan dosyaların neyazak kı sılınecegını uzulerek soyluyorum.

sılınmemesı cloud drıve hızmetı yada cok buyuk depolama alanı olan sunucuya gecmemız gerekır. (cıddı malı yuk altına gırerız.)
Anladım. Teşekkür ederim.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,463
Ekran-Alintisi493f81e2f2d17756.png

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,463
Bilgilendirme:

Günlük dosya indirme limiti 3'den 5'e yükseltildi.
İndirme hızı 500kb/s den 1000kb/sn yükseltilmistir.
İndirme esnasında herhangibir nedenle yarı kesilme-kopma hatalarına karsı devam edebilme özelliği aktif edildi.
İDM vb dosya indirme programlarıyla eş zamanlı indirme özelliği aktif edildi.

Sunucu yükü takip edilerek limitler kademeli sekilde yükseltilecektir.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bilgilendirme:

Günlük dosya indirme limiti 3'den 5'e yükseltildi.
İndirme hızı 500kb/s den 1000kb/sn yükseltilmistir.
İndirme esnasında herhangibir nedenle yarı kesilme-kopma hatalarına karsı devam edebilme özelliği aktif edildi.
İDM vb dosya indirme programlarıyla eş zamanlı indirme özelliği aktif edildi.

Sunucu yükü takip edilerek limitler kademeli sekilde yükseltilecektir.
admin çalışıyor:clap2

Geri
Üst Alt