Buda bir şeymi, bak usta bu gün neler oluyor geçen her günü mumla aratacaklar. Yeni zamlara hazırlanmak lazım... Gündüzü ayrı baskılama gecesi ayrı baskılama arada millet ne olacak...
MAL anlamında evimize bir şey aldık aldık, alamayanın vay haline.
Kendini korumak adına gidip DOLAR almak hayatımın hiç ama hiç bir aşamasında düşünmediğim bir hareket oldu. Bu gün dahi yükseleceğini bile bile, istesem gidip alabilecek olmama rağmen üç kuruş paramızı elimizde halen
TÜRK LİRASI olarak tutuyoruz lakin bu işi fırsat bilip DOLAR üzerinden paraları götürenlerin bize TÜRKLÜK VATAN MİLLET dersi vermesi de inanılmaz ağırıma gidiyor gerçekten.
Bu işin buralara geleceği, Dolar 9 ları gördüğünde belliydi. Biz de biliyorduk elde avuçta ne varsa dolara yatırıp köşeye çekilip beklemeyi ama o sırtlanlardan olmadık hiç bir zaman. Hatta Bu dolar neden lanetin takribi 15 17 bantlarını göreceği de bu günden belli, Ben halen neden gidip bu günden 13 liradan almıyorum o zaman?
Sallıyorum 30bin liramı geçen ay dolara yatırsam, sadece oturduğum yerde param bu gün 43bin liraydı. Şimdi oturduğum yerde 13bin lira ben neden kazanmadım birisi bana izah etsin.
Asgari ücret 2800 lira bu Ülkede.
Bir ay boyunca EŞŞEK gibi çalışan vatandaş 2800tl alırken, bu ÖKÜZ gibi oturanlar oturdukları yerde 30bin lirasını 43bin lira 300bin lirasını 430bin lira, 3 milyon lirasını 4.3 milyon yapabiliyor ondan sonra biz burada birbirimizi yiyelim sen akapelisin sen cahapelisin diye.
Tüm bunlara sebep olanlara itiraz edince terörist ilan edilmek ise zaten bonus olarak hanemize işleniyor ne güzel Ülke.